reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zachcianki

melduję,że dopiero zaczynam jeść WASA od dziś wieczorem bo dopiero kupiłam...dosłownie nigdzie nie było tego z 3 zbożami! :)

reklama
ja nie moge WASY, bo mnie od razu gardlo boli - i tak mam juz podrażnione przez te katary pyłkowe :) Z reszta ostatnio jakos w ogole nie chce mi sie jesc, tzn zjadłabym COŚ tylko nigdy nie wiem CO dokladnie... i tak krążę miedzy pokojem a kuchnią i robię tylko przeciąg w lodówce.
Chociaz od wczoraj jest lepiej bo byliśmy na wielkich zakupach zywieniowych i mam troche zapasow - bedzie w czym wybierac. Poki co jestem po opakowaniu twarozku i pęczku rzodkiewek, a no i kawka obowiazkowo od rana :))

a ja mam antyzachciankę na śledzie-przed ciążą owszem, nawet dobrze mi wchodziły ale teraz na samą myśl robi mi się niedobrze, bleee

co do zachciewajek  ::) to  mi się zachciało robić szarlotkę  ;D i spaliłam  :D  :D  :D (czytając bb)  ;)

Tradycyjnie zapraszam na spaghetti bolognese...dlaczego ja wrzucam zawsze podwojne ilosci makaronu do garnka :-[...ktoras, chetna?

mmm....Jagusia...spagetti.....chodzi za mna od rana:):)..a Ty masz nadwyżke:)co za zbieg okolicznosci:)to ja prosze o jakas wirtualną przesyłke zeby jeszcze ciepłe doszlo:)hehe

własnie pozarłam loda orzechowego z nugatem i truskaweczki ze smietanka pychotka ale strasznie chodzi za mna NEKTARYNKA a jeszcze nigdzie nie widziałam

Basieńka,ja też dziś będę wcinać lody orzechowe :) Na Jagusi spaghetti chętnie się wproszę :laugh: Apogeum słodyczowe osiągnę w najbliższych dniach,teściowa przysłała chyba z 20 kilo słodyczy z USA ;D Teraz wcinam takie cienkie płaty czekoladowe z drobnymi orzeszkami :)

Przyznam szczerze ,ze przez ta zgage nie mam na nic ani zachcianek ani wogole ochoty.
Nawet moje dotad ulubione owoce leza w lodowce i sie zaczynaja psuc.

Raczej mam awersje do jedzenia a nie zachcianki.

reklama
Oj,ja wręcz przeciwnie,zjadłabym truskawek i brzoskwinię... :p Basieńka,gdzie kupiłaś juz truskawki??????Chyba te w opakowaniu? Bo u mnie jeszcze nie ma na wagę :(

Do góry