reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zachcianki?:):):):):)-Wszystko o jedzonku:)

Wczoraj po 21 wybiegliśmy ze szkoły rodzenia taacy głodni(udzielił sie mój głod mezwi) i zachcianka na - kabanosy ze świezą bułką - chrupiąco i musztardą:)- i pod hipermarketem w samochodzie pałaszowaliśmy :) i do tego grzanki cebulkowe :)

reklama
Ja dzisiaj udałam się do championa po 7 tylko po jabłka, dostałam taką zachciankę, że szok- oj drugi raz dopiero cos takiego mi się przydarzyło, żeby aż tak.

Oj u mnie podobnie owoce górą, gruszeczki, jabłuszka , ananasy i oczywiście arbuz to moja top lista ;D ;D ;D
a i oczywiście winogronka jak mogłam o nich zapomnieć ;D ;D

to ja Sumko - dołączam sie do Twojej listy - ale u mnie na pierwszym miejscu jabłka- te zielone;)- mniam!

a i nawet nie pamiętam kiedy miałam ostatnio ochotę na chipsy czy frytki, a takie dziecko fastfoodowe ze mnie było:) Normalnie szok:)))

A ja codziennie rano jem salatke owocowa. Kroje zawsze banana, jablko i kiwi lub winogrona rozowe bo teraz tylko w tych sie lubuje ;D pycha ...a jabluszka to Elizy, uwielbiam, na wieczor jeszcze tre jedno jabluszko na miazge i wcinam jak dziecko , trzeba pomoc jelitom ;)

Wy o owocach..a mi sie własnie wszytkie skonczyły..zostały ananasy w puszce..ale nie mam na nie cos ochoty..przydałby sie winogrona..albo jabłuszka zielone...hmm..oooo i na banjk ide zaraz kupić truskawki- moga byc mrozone..i zjem z cukrem i jogurtem...o jacie - ja ich pragnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh:pędzę do sklepu!

reklama
Do góry