reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zachcianki?:):):):):)-Wszystko o jedzonku:)

Ile razy zjem cos slodkiego zaczyna mnie piec w kroczu i ogolnie charakterystycznie swedzi mnie skora. Slodycze = grzybica ( sprzyja przynajmniej ) ale az tak, ze nie moge zjesc nawet malego Pawelka mniam mniam ???

reklama
To Ci Asiu współczuję :( Ja mogę jeść wszystko ;D W drugim trymestrze miewałam zgagi (nawet nie wiem konkretnie po jakim jedzeniu), ale nie w takim stopniu, żebym musiała posiłkować się jakimiś lekami.

Ide w czwartek za tydzien do lekarza to mu sie wyzale, a tymczasem wetne 'krowke' ( ciastko ) od Kudelskiego, Kasiu De nie wiem czy mialas przyjemnosc ale to niebo w gębie !!!!!!!!! Polecam, sprobuj :D

No ładnie co to za grypsy na forum !!!!!! Ja nie mam pojęcia co to "krówka" i rumówka" ale wiem że mam na to ochotę cokolwiek to jest. Więc napiszcie gdzie się takie cuda kupuje, chyba że to jakiś regionalny przysmak?
Hurra upolowałam arbuza!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

sumka faktycznie "krówka" i "rumówka" to są ciacha z naszej tarnowskiej cukierni :-) Na pewno u Was też takie pyszności są, ale pod innymi nazwami :-)

A ja zjadłabym ... młody bób! :p

Ochoty narobilyscie tymi nazwami a my bidoki nie wiemy co to....
Ja zjadlam wlasnie ciastko francuskie ze sliwkami.
I widzialm dzisiaj na ryneczku swiezy szpinak, jutro bedzie na obiadek - uwielbiam szpinak!!!!A swiezy to juz w ogole!!!

A dzisiaj na obiadek robie kurczaka z makaronem i oliwkami:)))

A ja dzisiaj smigam na gołąbki do teściowej <jupi> jakoś ostatnim czasem mam coraz mniej siły cokolwiek kuchcic, wracam taka zmęczona z pracy, że padam na łózko, a potem to już ciężko mi wstać i zdecydować się na zrobienie czegolowiek. Ale do swiąt muszę wytrzymać, a potem dwa miesiace odpoczynku.

Zjadlam drozdzowke francuska z serem i przestalam myslec o przepysznych ciachach ;D
Teraz robie zdrowe jedzonko, kurczaczek w jarzynach z ryzem mniam mniam :)

A bob to rzeczywiscie marzenie, no wreszcie sumka dopadla arbuza, smacznego ! :D

reklama
A u mnie w piecu właśnie ciasto drożdżowe. Taki zwyczajny placek, tyle ze ma strasznie duzo kruszonki. Jak byłam mała i mama robiła taki drożdżowy placek to zawsze wyjadałam te okruszki wiec jak teraz robie sama taki placek to zawsze robie duzo okruszków, zeby cos zostało jak powyjadam ;)

Do góry