reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zachcianki?:):):):):)-Wszystko o jedzonku:)

tez tak wlasnie mam, ze slodycze mi nie sluza i zawsze jak jakies jem to oczyma wyobrazni widze, jak pasie sie na tym cukrze grzyb hehehehe, ale tak na serio to niestety slodycze pomagaja w rozwoju bakteriom i grzybom :( okropnosc!!!
a wczoraj mnie naszlo na Fante ;D i ciagle mi chodzi po glowie mimo ze ja normalnie nie znosze takich paskudztw chemiczno slodkich lepkich gazowanych napojow...ale coz, meczy mnie.
poza tym wieczorem nie moglam sie opanowac i jadlam dzem ze sloika prosto hehehe
poza tym to sledzie w smietanie, mniam mniam, a od SAMEGO POCZATKU chodza za mna wisnie i czeresnie, a skad to wziac o tej porze roku??? :/ tylko ze sloika ale to zupelnie nie to samo
nawet jakbym miala zaplacic 20euro za kg to bym kupila!!!!!!!!!!!!!!!! ;D

reklama
A ja ostatnio zajadam sie flaczkami wołowymi i bułeczkami z maselkiem śmietankowym (koniecznie) i pomidorkami :)
Sok grejpfrutowy raczej przestał mi służyc ( już dzięki niemu wiem co to zgaga- podziękował!) :laugh:
i zajadam sie -pomarańczami czerwonymi..a teraz mam ochotkę na winogron( Aniu76- to przez Ciebie :laugh: ;D :D

Widze, ze przez te opisy same siebie wkrecamy w zachcianki bo mnie wlasnie Rusalko zrobilas ogromnego smaka (o ile da sie to tak ujac) na buleczke z maslem i swiezym pomidorkiem. Jeszcze nie sezon a juz sie chce... :mad:

Jak chodzi o mnie to lody Grycana kocham właściwie we wszystkich smakach (prócz orzechowych), za to w tym punkcie mają REWELACYJNE lody różane i takie z kawałkami białej czekolady, a ostatnio zaczęli sprzedawać mocca ( trochę wyraźniejsze w smaku niż caffe latte) jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. Poza tym mają NIESAMOWITE rurki z bitą śmietaną i pyszne sorbety. Odjazd zupełny. Poza tym POLECAM krem krówkowy firmy Bonnie Mamman. Jak dorwiecie gdzieś to zobaczycie - niebo w gębie! ;D ;D ;D ::) ::) :p :p ;D ;D

Nemezis to daj namiary gdzie kupujesz ten krem - bo wyglada ciekawie a ja uwielbiam krowki :) ( o ile pamietam to jestes z Bialegostoku wiec namiary da sie zrealizowac :)- A ta pijalnia to pewnie na ta na Rynku Kosciuszki - bo jak bylam zima to ja dopiero remontowali, wiec nie skorzystalam).

o kurcze, krowki!!!!!!! chyba czas przejsc sie na polowanie slodyczowe do polskich i marokanskich sklepow :D
a tak to u mnie ostatnio na topie nieodmiennie sledzie w smietanie, moze nie zjadam ich kilogramami, ale opakowanie sie skonczylo, a ja mysle juz o nowym, miaaaaam

oj chyba faktycznie tak jest jak piszesz Cicha - z tym wkrecaniem sobie tych zachciewajek- bo ja czytam o lodach i lece do lodówki po swoja roladę lodową (czekoladowo-śmietankowo-truskawkowa z orzechami i czekoladą)
i uwielbiam- mounte (nie wiem, czy dobrze napisałam) wczoraj na kolację zjadłam 4 ::) i było mi smutno, ze było ich tylko tyle.. :(

cicha Ależ proszę bardzo - Krem krówkowy Bonnie Mamman zakupiłam w Auchan. Stoi na półce przy czekoladach do smarowania chleba. Od razu zahacz o stoisko Grycana i weź "Przysmak Grycana" (3 kulki lodów z bitą śmietaną, rodzynkami i brzoskwiniami) mniam! ;D ;D ;D ;D

Wlasnie zjadlam buleczke z pasta jajeczna na sniadanko....mniam.....chodzilo za mna od wczoraj....
a wczoraj na kolacje byly lody Grycana:smietankowe plus Cafe Latte..tez mniam:)))

reklama
Do góry