Dziewczyny a ja marzę o śledzich w śmiertanie z ogóreczkiem....ale ponad wszystko zawładnęły mną LODY MANHATAN WANILIOWO-ŚMIETANKOWE 1400 ML W DWA DNI!!!!OSZALAŁAM NA ICH PUNKCIE HIHIHIHI.oD DWOCH dni jest u mnie teściowa i zażyczyłam sobie na wtorek śledziki na obiadzik ..na środę pierożki na słodko z twarożkiem, a na czwartek( przychodzi do mnie znajoma z rocznym synkiem)rogaliki z dżemem!
reklama
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Wczoraj mialam chandre i zjadlam batonika oraz porcje lodów : O dziwo - czulam sie potem fantastycznie ;D
Ha, ha Nemezis ja tez bede miala problemy z dietka bo maz wlasnie przywiozl kilogramowe pudelk belgijskich czekoladek od mojego ulubionego Witamera. No i dodatkowo pudelko od Marcoliniego i tu musze przyznac, ze nigdy nie dostalam szykowniej zapakowanych czekoladek Chyba powinnam zdjatko pstryknac bo faktycznie bardzo gustowne ( ale cenie ich i tak przede wszystkim za to co to pudeleczko zawiera ;D)
Poza tym tone luikse suiker wafels (czyli gofrow z cukrem), cieniutkich maslanych ciasteczek i tony gorzkiej czekolady... Nie ma to jak taka energetyczna dostawa he...
A czekolade do picia to sobie sama robie roztapiajac kilka rzadkow gorzkiej czekolady w mleku - pycha , tylko ciezkie na zoladek.
Poza tym tone luikse suiker wafels (czyli gofrow z cukrem), cieniutkich maslanych ciasteczek i tony gorzkiej czekolady... Nie ma to jak taka energetyczna dostawa he...
A czekolade do picia to sobie sama robie roztapiajac kilka rzadkow gorzkiej czekolady w mleku - pycha , tylko ciezkie na zoladek.
aska outada
Nam się poprostu nie powinno nawet pokazywać takich słodkości Jak juz ktos przyniesie to nie moge sie oprzec
aska outada
A ja ostatnio popuscilam sobie ze slodyczami i zaczelo mnie piec w kroczu. Dzis powiedzialam sobie basta i zaczelam dzien jak Pan Bog przykazal, owoce a potem buleczki z serem bialym, pomidorkiem i rzodkiewka + jajko na twardo, czyli calkiem sycace sniadanko. Zreszta ja mam zamilowanie do duzych sniadan i zawsze jem obfite a w ciagu dnia coraz mniej i mniej a po 20stej to juz tylko woda mineralna
reklama
Podziel się: