reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachcianki?:):):):):)-Wszystko o jedzonku:)

wiem ze bede sie zle czula ale musze sobie zafundowac czekolade z nadzieniem jogurtowym, taka dobra, albo chociaz mini :D Juz kilka dni za mna chodzi :)

reklama
A ja wlasnie zaczelam czytac ksiazke, ktorej akcja ( o ile o takiej mozna wogole mowic) rozgrywa sie w Istambule i przypomniala mi sie ciepla, swiezutka baklava, ktora tam sprzedaja... Pycha...

u nas w tureckich sklepach sprzedaja bardzo tanio rozne tureckie galaretki, one sa poprostu PYSZNE!
z orzeczami, z wiorkami kokosowymi, rozne :D
sama nie wiem czemu tego nie kupowalam do tej pory....moze dlatego ze ja jakos slodyczy nie jem :p
a teraz jem dzem figowy hehe mimo ze wolalabym suszone albo swierze figi, tylko takie "surowe" kosztuja po 69centow sztuka!!!!ech, a sa super dobre.

cicha, dalabym przepis na mazurki mojej mamy, ale nie znam
juz sie z nia umowilam i moze nawet podesle paczuszke z wypiekami, mniam mniam
na gwiazdke mielismy pierniczki od niej ;D

WITAJCIE W TEN CUDOWNY DZIEN ;D :D :D ;D ..
ja dzis zamierzam spełnić wszystkie swoje zachcianki :D :D ;D ;D ( a bynajmniej będę próbowała je spełnić ::) - bo dziś mamy rocznice ślubu - 4-tą ..ach..jak ten czas leci... KOCHAM CIE MĘŻU!

no Rusalko, to rzeczywiscie powod do spelniania zachcianek.......nie tylko jedzeniowych ;)
wszystkiego naj naj najlepszego zycze :D

Ja też przyłączam się do gratulacji!!

I jeszcze wielu, wielu takich rocznic!!

A swoja drogą - jaka to rocznica jest?

Sprawdziłam - OWOCOWA!! Ciekawe, czy będziesz miała zachcianki na owoce? :):) hi hi

Gratulacje Rusalko i wszytkie najlepszego w nastepnych latach, duzo milosci:))))

Ja dzisiaj robie na obiadek pulpeciki w sosie pomidorowym:))
A ostatnio robilam zapiekanke z baklazanow w sosie pomidorowym tez, z mozarella i parmezanem...mniam:))))

reklama
Rusałko GRATULACJE!!! Życzę Wam dużo miłości i radości!

U mnie na topie są teraz pomidorki - chleb, masełko, pomidorek - mniam, mniam - nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba ;-)

Do góry