reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zachcianki w czasie ciaży

Ja dziś złożyłam zamówienie na obiadek ze stołówki firmowej (nie mojej i nie męża, innej firmy, ale jedzonko pycha!!!) wysyłam dziś pita (wreszcie! ;-) wiadomo- szewc bez butów chodzi :-D) i czeka mnie wizyta na poczcie- nastawiam się na długą kolejkę, jak zawsze i o każdej porze zresztą, więc bez obiadku szybkiego chyba bym padła!

A na kolację może naleśniki... znowu mi ochoty narobiłyście :crazy: ;-)

Ja w zeszłym tygodniu upiekłam rybkę- pierwszy raz w ciąży odważyłam się przyrządzić rybę! i nie zemdliło mnie- dobry znak- mogę częściej :)

SMACZNEGO!!!

reklama
Co do pomidorów to dla mnie jest to najlepsze warzywko :-), latem gdy są już słodkie to bym mogła cały czas jeść je ze śmietaną lub z białym serkiem pychotka :-)

A ja się nie mogę doczekać mojego ukochanego owocka twardego i kwaśnego AGREŚCIKU:-p mnnniam, na samą myśl już mi ślinka leci:-)

reklama
Do góry