reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

zachcianki w czasie ciaży

:-D
To widzę cyniczna, że to samo oglądamy :-), ja też już mam w głowie pełno wiosennych dań a dziś w sklepie nawet rzodkiewek nie mieli :-(. Za to twarożku ze szczypiorkiem zrobiłam.

Wiesz my coś za podobne upodobania mamy ;-).
Jutro idę na targ w poszukiwaniu szpinaczku, ogóreczków, rzodkiewek itp.
O! Ja też rzodkiewek w sklepie szukałam dzisiaj... z niepowodzeniem:confused2::angry::wściekła/y::-D Rzeczywiście coś w tym jest :rofl2: od poczatku jadamy podobnie :tak:;-):-)

reklama
Ja jem prawie codziennie na obiad gołabki :d
Co najlepsza, tylko dla kapusty, reszte wek, na koniec talerza. :/ Wogole od poczatku ciazy nie smakuje mi mieso.. i go nie jem :s a chyba raczej powinnam. Ale doslownie mnie mdli jak widze chocby szynke.

ja byłam wczoraj w restauracji Florianska w Krakowie na proszonej kolacji. I powiem Wam, że tak kiepskiej kuchni w ekskluzywnej restauracji dawno nie widziałam. Samo spotkanie bardzo Ok, ale jedzonko pozostawia jednak trochę do życzenia...

I nie mam pomysłu na obiad w dniu dzisiejszym... :/

Dorwałam truskaweczki :-D Świeżutkie :-D 15 zł za kg ale jakie pyszne. Szkoda, że są takie drogie bo bym je jadła na śniadanie, obiad i kolację ;-)

:-D
ja byłam wczoraj w restauracji Florianska w Krakowie na proszonej kolacji. I powiem Wam, że tak kiepskiej kuchni w ekskluzywnej restauracji dawno nie widziałam. Samo spotkanie bardzo Ok, ale jedzonko pozostawia jednak trochę do życzenia...

I nie mam pomysłu na obiad w dniu dzisiejszym... :/
Nie tak dawno byłam w Splendido we Wrocławiu... Taki niby ekskluziw, a jedzenie nędza!!! Nie smakowało mi nic... oprócz wody mineralnej:-D:-Dta była do wypicia. No, ale jakoś trzeba było zapełnić żołądek:-D:-D

A u mnie truskawek świeżych nie ma i muszę się pocieszyć tymi z Hiszpanii :zawstydzona/y: I dziś na obiadek naleśniki z truskaweczkami mniam pycha zaraz normalnie sobie zrobię ich tyle..uuuuuuu:-):-)

reklama
ja w dalszym ciągu nie mam pomysłu na obiad, mąz stwierdził ze wyciagnie z zamrazalki filet z łososia. Zatem niech robi co chce ja i tak po pracy prosto jade do kosmetyczki. :baffled:

Do góry