reklama
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
a ja od poprzedniej ciazy nie piłam wogole kawy (wczesniej tez nie jakos namietnie, najchetniej cappucino lub latte) ale w tej ciązy mam cisnienie 90/60 i jakby nie kubek kawy z mlekiem dziennie to nie mogłabym normalnie funkcjonowac...
Lanselotka
Fanka BB :)
hej, mało się udzielam, za to namiętnie czytam to forum
ale teraz mam pytanko....pijecie w ogóle kawę? nie chodzi mi o teorię szkodzi/ nie szkodzi, tylko tak najnormalniej po ludzku czy pijecie...?
a ja od poprzedniej ciazy nie piłam wogole kawy (wczesniej tez nie jakos namietnie, najchetniej cappucino lub latte) ale w tej ciązy mam cisnienie 90/60 i jakby nie kubek kawy z mlekiem dziennie to nie mogłabym normalnie funkcjonowac...
przy moim ciśnieniu (Abeja możemy sobie ręce podać

mayo
Mi w ciazy zasmakowalo cappucino (pije tak 1-2 razy w tygodniu,w pierwszym trymestrze bez kofeiny) i od dwoch tygodni 1 rozpuszczalna czarna kawke co drugi dzien,taka mocno poslodzona;-)
http://babystrology.com/tickers/bab...nt=Maja&year=2009&month=10&day=11&babycount=1
http://babystrology.com/tickers/bab...nt=Maja&year=2009&month=10&day=11&babycount=1
cyniczna
No, niestety to jeszcze nie pora na ziemniaczki młode... ale się naooglądałam w gazetach artykułów kulinarnych o wiosennych darach natury i aż mi śliniawki intensywniej pracują... szparagi, młode ziemniaki, taka młoda słodka marcheweczka, kalarepka, groszek cukrowy... mrrrrrr
J@god@
IV-V 2005, X 2009
To widzę cyniczna, że to samo oglądamy :-), ja też już mam w głowie pełno wiosennych dań a dziś w sklepie nawet rzodkiewek nie mieli :-(. Za to twarożku ze szczypiorkiem zrobiłam.
Wiesz my coś za podobne upodobania mamy ;-).
Jutro idę na targ w poszukiwaniu szpinaczku, ogóreczków, rzodkiewek itp.
Wiesz my coś za podobne upodobania mamy ;-).
Jutro idę na targ w poszukiwaniu szpinaczku, ogóreczków, rzodkiewek itp.
reklama
Amelkowa
mmm, rzodkieweczki, tak, ale z własnego ogródka i chlebek z masełkiem...
aż wstyd się przyznać, ale ja bym ostatnio same fastfoody jadła...
wcześniej zdarzały mi się bardzo sporadycznie, w ostateczności, no i nie częściej niż jakieś 3 razy w roku... a teraz pochłaniałabym tonami...
aż wstyd się przyznać, ale ja bym ostatnio same fastfoody jadła...

Podziel się: