reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Ja to banana codziennie wcinam. Dlatego, że Jagna je lubi i ja razem z nią pogryzam. Banany są zdrowe, bo przyczyniają się do namnażania dobrych bakterii w brzuszku.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
U mnie niestety dieta ograniczona!!!!!!!!!:-(
Cytrusów,czekolady,frytek ani żadnych kremów nie mogę zjeść,chociaż jak widze mandarynki grejfruty czy pomarańcze to aż mnie skręca taką ma na nie ochotę!!!!
Jeśli chodzi o frytki to juz mi przeszło ale na początku było strasznie, do tego stopnia że kupowała mrożone i piekłam w piekarniku ale to nie to samo!!!!
........tak więc zostają mi jedynie banany i kiwi które jem kilka 2-3 dziennie a i jeszcze wymyśliłam sobie gotowane gruszki są pyszne a i pieczone jabłka-bo surowych niestety nie mogę!!!!!!!!!!!
Cytrusów,czekolady,frytek ani żadnych kremów nie mogę zjeść,chociaż jak widze mandarynki grejfruty czy pomarańcze to aż mnie skręca taką ma na nie ochotę!!!!
Jeśli chodzi o frytki to juz mi przeszło ale na początku było strasznie, do tego stopnia że kupowała mrożone i piekłam w piekarniku ale to nie to samo!!!!
........tak więc zostają mi jedynie banany i kiwi które jem kilka 2-3 dziennie a i jeszcze wymyśliłam sobie gotowane gruszki są pyszne a i pieczone jabłka-bo surowych niestety nie mogę!!!!!!!!!!!
ojej czekolada palce lizacU W niedzielę pożerałam czekoladę, zjadłam chyba 3 tabliczki.
anusiak-białystok
Fanka BB :)
A u mnie nic nie króluje...jem jak przed ciążą, normalnie, wszystkiego po trochę i czekam na te "zachciewajki" ciążowe typu ogórki+masło czekoladowe
anusiak-białystok
Fanka BB :)
Ooo...to się poprawiam...na śmietniki mam ciągle chęća ja zaraz idę na pyyszna zapiekanke
reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Dziewczyny, narobiłyście mi takiego smaka makowcami, że dzisiaj na rynku kupiłam sobie kilogram tego ciacha. I właśnie wcinam. Któraś z Was ostatnio jadła też krówki i też sobie kupiłam, ha!!
Podziel się: