reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja w macu jadłam ostatnio frytki z lodami i popijałam sokiem. Siostra patrzyła na mnie ja na wariatkę, no bo jak można słone frytki wkładać do słodkich lodów. A mnie po takim "posiłku" chyba pierwszy raz od początku ciąży naprawdę przestało mdlić ;-)

reklama
SophieAnne25 o matko takich miksów to ja nigdy nie miałam :)
u mnie z tymi zachciankami to też różnie bywa a raczej wcale nie bywa hehehe prawie ich nie mam czasem na słodkie mnie ciągnie ale jak już zjem to mi się za słodko robi heheheh

A mnie ciągnie na fastfoody i makaron z sosem. A poza tym ciągle bym tylko zupy jadła, najlepiej się po nich czuję.

Ja już na szczęście nie wymiotuje. Ale dopiero od tygodnia. Wcześniej robiłam to po kilka razy dziennie. Mi zawsze pomagała kalarepa. Dobrze, że przestałam wymiotować, bo ostatnio nigdzie jej w sklepie nie widze ;-)

Sophie ja właśnie na etapie 11013 tygodnia jadłam same makarony z sosami a poźniej tylko zupy zupy i do teraz mogłabym jeść zupy codziennie:) ale nie chce mi się robić:)

Nie mogę jeść żadnych sałatek czy surówek, bo warzywa na zimno wywołują u mnie mdłości. To jest najprostszy sposób żeby sobie zapodać trochę warzyw, więc zjadam wszystkie jarzynowe, barszczyki itp.

A mnie nic ostatnio nie samuje, zero smakow i smaczkow, co ugotuje to pozniej jesc mi sie tego nie chce.. I przez to wlasnie chudne.. Sorki dziewczyny, ale chyba mam jakiego dolka dzisiaj :(

Kochane czy Wy też macie taką ochotę na lody? Ja codziennie wcinam lody vaniliowe z zielonej budki....no mogłabym litrami jeść;/ czy to niezdrowo? ;)

ja też sobie co jakis czas jem loda bo mam chęć jak nigdy zimą :) ale tłumaczę też sobie to tak że dzięki lodom nie jestem chora bo jak to powiedziała jedna z forumowiczek hartuje moje gardełko:)

reklama
ania-aneczka jeszcze wczoraj mówiłam M, ze jak ogólnie za lodami tak średnio, to teraz mogłabym jeść i jeść! :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry