reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
SophieAnne25 niezły miks.... no ja na szczęście nie mam takich apetytów.
byłam dziś na kawie w pracy i koleżanka wcinała bułkę z dynią z żółtym serem i ogórkiem kwaszonym, do tego danio straciatelle i pączka.... a śmieją się z ciężarnych!!

SophieAnne25 niezły miks.... no ja na szczęście nie mam takich apetytów.
byłam dziś na kawie w pracy i koleżanka wcinała bułkę z dynią z żółtym serem i ogórkiem kwaszonym, do tego danio straciatelle i pączka.... a śmieją się z ciężarnych!!

no to ona ma apetyt":):):) heheheh

a ja w końcu doczekałam się naleśników na obiadek :)

mi lekarz mówił że surowego wędzonego nie jak kiełbasy, mięso, ponoć sery pleśniowe i oscypek też nie.

reklama
jasne, że takie wędzone można!!!
Co do oscypków, sera fety, parmezanu czy innych serów można jeść wszystkie byle by były z mleka pasteryzowanego!!! Problem z oscypkami, np tymi prawdziwymi od góroli jest taki, że, nie spytasz się go przecież czy to jest z mleka pasteryzowanego:) i dlatego odradzają jeść oscypków :)
ja się bałam z kolei, że parmezanu nie będę mogła jeść, ale sprawdzam po prostu czy pasteryzowane i jak tak to kupuję :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry