reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zachcianki i to co pysznego robimy do jedzonka ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U nas ruskie były w sobotę, jeszcze mi kilka na dzisiaj na zostało na śniadanie :) A dzisiaj chyba barszczyk biały zrobię, tak mi się jakoś chce :-)

reklama
Patili, ja dziś też pomidorówkę zmajstruję:tak:
standardowa zupa po niedzieli hehehe u mnie zeszły tydz była pomidorówka :)
ja mam ten plus że obiadki pichci mamusia :) hehehe i to są plusy mieszkania u mamy a pisałyście o naleśnikach tez bym zjadła ale ja stac smażyć nie mam kiedy mężulek w pracy do wieczora a mamuśka też nie ma czasu ale może na kolację któregoś dnia się doproszę naleśniczka hehehe

a dzisiaj standardowo chyba rosołek i jeszcze kotlrecik z piersi kurczaczka i duża porcja surówki :)

a mój minus to kurcze gazowane....mam ochotę na gazowane i to na pepsi ajjjjj te zachcianki hehehe

Moja pomidorowa sie robi (niestety nie miałąm rosołowej bazy z wczoraj, bo wczoraj nie było rosołu).
Ruskie mama ostatnio robiła, już ma dla mnie odłożone - dla mnie i Ady bo to urodzony pierogożerca:-D

pierogi ruskie beeeeeeeeeeeeeeeeee:no::no::no:
pierogi z kapustką i grzybami mniam mniam :-D:-D:-D:-D

u mnie dzisaij bez pomidorowej. Obiad standardzik: ziemniaczki, udka i suróweczka:tak:

zazdroszczę pierogóóóóóów!!!!! mi ostatnio nic tylko kopytka chodzą po głowie!!!
pomidorówki odkąd jestem w ciąży nie tknęłam, tak samo ciasta marchewkowego, które piekłam co 2 dni ;D nie mogę patrzeć na marchewkę ;D okropnie dziwne ;D
a u mnie to w ogóle tata gotuje, nie mama ;D hihi
wy tu już obiadki szykujecie a ja jeszzcze bez śniadania na bb siedzę!
co do coli to ja piję :zawstydzona/y:

ann ja piłam colę cały 2 miesiąc, teraz patrzeć nie mogę. U mnie wszystko jeszcze też w proszku o 14 się zwlekłam żeby się za jakieś sprzątanie zabrać, skoczyłam do sklepu i dalej siedzę i nic nie robię :-p

ann - ja też piję i w pierwszej ciąży tez ją piłam, nie mogłam się opanować.

reklama
Ja pilam hektolitrami Sprite. A jak zaczelam czytac, zeby ograniczyc cole, ze wzgledu na kofeine, to tak jakos automatycznie wrzucilam Sprite i Cole do jednego worka. Meczylam sie strasznie! Czasami jak juz mnie bardzo przycislo, to lyka sobie wzielam... a potem mialam wyrzuty sumienia. :sorry2::sorry2: No strasznie sie meczylam! Dzieki Bogu, R mnie tydzien temu uswiadomil o zawartosci:-D ale co sie ze mnie nasmial, to jego :dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry