reklama
Ach no ja mieszkam w Zabrzu i to w samym centrum :-)
Mam 30 lat - najpiekniejszy wiek dla kobiety i mam dwóch Słodziaków. Siedze sobie z nimi w domu, teraz to z jednym bo drugi WRESZCIE przedszkolaczek..Choc czasem marzy mi się praca ....Ja jestem Bytomianka i choć mieszkam to juz 7 lat jakoś tak nie udalo mi się znależć znajomych na dłużej..Jakoś tak pecha mam do ludzi do tego ogolnie jestem, byłam ;-) dość nieśmiała
Mógłby się rozruszać to i spotkanko mozna by zrobić :-)
Mam 30 lat - najpiekniejszy wiek dla kobiety i mam dwóch Słodziaków. Siedze sobie z nimi w domu, teraz to z jednym bo drugi WRESZCIE przedszkolaczek..Choc czasem marzy mi się praca ....Ja jestem Bytomianka i choć mieszkam to juz 7 lat jakoś tak nie udalo mi się znależć znajomych na dłużej..Jakoś tak pecha mam do ludzi do tego ogolnie jestem, byłam ;-) dość nieśmiała
Mógłby się rozruszać to i spotkanko mozna by zrobić :-)
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Hej mamuśki:-)
Zaś szaro, buro i ponuro..ja kawkuję, jednym okien na DDTVV, a drugim na BB..Marysia z tatkiem na spacerku;-)..kurcze, ciężka noc była i nawet nie ze względu na ciążę, tylko..sąsiedzi
..dalej ostro remontują na dole (ja mieszkam na drugim piętrze), niby skończyli wiertać o 20.00, ale za to coś stukali i nie wiem, chyba meble montowali - do 24.00!!!Na policję strach zadzwonić, bo jednak auta na parkingu stoją..ech..
Bodzinka, to jesteśmy prawie równolatki;-)..ja mam 31 lat i dwóch słodziaków, a właściwie słodziaczki już za niedługo..jedna już prawie 2 latka, a druga za jakieś 7-8 tygodni też się pojawi na świecie:-)..
Miłej niedzieli dziewczyny!!
Zaś szaro, buro i ponuro..ja kawkuję, jednym okien na DDTVV, a drugim na BB..Marysia z tatkiem na spacerku;-)..kurcze, ciężka noc była i nawet nie ze względu na ciążę, tylko..sąsiedzi
Bodzinka, to jesteśmy prawie równolatki;-)..ja mam 31 lat i dwóch słodziaków, a właściwie słodziaczki już za niedługo..jedna już prawie 2 latka, a druga za jakieś 7-8 tygodni też się pojawi na świecie:-)..
Miłej niedzieli dziewczyny!!
Bodzinka ja też jestem bardzo nieśmiała jednak mam dużo znajomych ale jakoś tak czasu nigdy nie ma na spotaknia, bo jak mi pasuje to im nie i na odwrót. We wtorek jadę w końcu do przyjaciółki, 2 miesiące jej nie widziałam, a miesiąc temu urodziła synusia więc już się nie mogę doczekać aż ich zobaczę
Ja też mam nadzieję na jakieś spotkanko póki nie pracuję, bo mam plany, żeby Bartusia nauczyć na nocnik i jeść samodzielnie (to drugie już coraz lepiej mu wychodzi) i początkiem 2013 może przyjmą go do przedszkola będzie miał wtedy 2,5 roku. Córke mojej siostry wzięli w takim wieku, ale właśnie pod takim warunkiem, że umie samodzielnie jeść i nie nosi już pampersów. Do tego czasu szukam czegoś dorywczego, bo ciężko się żyję z jednej pensji (ja nie pracowałam przed zajściem w ciążę) i chociaż rodzice nam pomagają jak mogą to jednak nie za ciekawe jest takie życie.
Ja też mam nadzieję na jakieś spotkanko póki nie pracuję, bo mam plany, żeby Bartusia nauczyć na nocnik i jeść samodzielnie (to drugie już coraz lepiej mu wychodzi) i początkiem 2013 może przyjmą go do przedszkola będzie miał wtedy 2,5 roku. Córke mojej siostry wzięli w takim wieku, ale właśnie pod takim warunkiem, że umie samodzielnie jeść i nie nosi już pampersów. Do tego czasu szukam czegoś dorywczego, bo ciężko się żyję z jednej pensji (ja nie pracowałam przed zajściem w ciążę) i chociaż rodzice nam pomagają jak mogą to jednak nie za ciekawe jest takie życie.
123456itakdalej
Zaciekawiona BB
Bodzinka to ja mieszkam 5lat w Rudzie Śl i też jakoś się nie zaklimatyzowałam jeszcze
No tak to jest..Znajomi w Bytomiu zostali a wiadomo, trzeba dojechac, nikt pojazdów nie ma, kolezanki też dzieciate i tak sie kręci...Ja tez nie pracowałam przed ciąża ale jakos dajemy rade choć wiadomo różowo nie jest...Szczególnie, ze na pomoc nie ma co liczyc Z rodzina najlepiej na zdjęciach ;-) Ale nie narzekam, ludzie maja gorzej :-)Ale jakoś tak bym chciała do 4 lat z małym w domu pobyć ale zobaczymy jak będzie....
Spac nie moge buuuu Fifi zabkuje bardzo bolesnie ;-(
Spac nie moge buuuu Fifi zabkuje bardzo bolesnie ;-(
Ja mam paru znajomych na Helence, ale jakoś tak zawsze się mijamy, a ze szkoły to utrzymuję kontakt tylko z jedną osobą i właśnie do niej jadę we wtorek. Reszta studiuje albo wyjechała do innych miast lub nawet zagranicę.
kasiullka8
Początkująca w BB
Hej
To i ja może się dołącze . Nazywam się Kasia,jestem mamą Filipka-w grudniu 4 latka a obecnie jestem tez mamą oczekującą Małej Alicji (37 tydzień) .Jestem z Zabrza-też Helenka-widziałam że tutaj też Panie z Helenki .
Miło byłoby sobie poplotkować z Wami
Pozdrawiam serdecznie
To i ja może się dołącze . Nazywam się Kasia,jestem mamą Filipka-w grudniu 4 latka a obecnie jestem tez mamą oczekującą Małej Alicji (37 tydzień) .Jestem z Zabrza-też Helenka-widziałam że tutaj też Panie z Helenki .
Miło byłoby sobie poplotkować z Wami
Pozdrawiam serdecznie
reklama
kasiullka8
Początkująca w BB
Dokładnie 3 grudnia .
No i dzisiaj do przedszkola już nie poszedł,katar po pas,kaszel...... Ech a ja tyle dzisiaj zrobić chciałam.....
No i dzisiaj do przedszkola już nie poszedł,katar po pas,kaszel...... Ech a ja tyle dzisiaj zrobić chciałam.....
Podziel się: