reklama
Dziewczyny, wczoraj mi coś szwagierka gadała, że koło Multikina - po drugiej stronie "ronda" otwarli dla dzieci coś na kształt Figloraju czy coś takiego..;-):-)..
Słyszałyście już coś na ten temat?
hej hej mamuśki byłam tam tydzień temu z małą i powiem szczerze że jestem zachwycona.... jest pięknie..... Monisia płakała jak musiałyśmy już iść.... wrócimy tam nie raz... ich strona www.bawialnia-dys.pl:-)
pozdrawiam Ala
hej hej mamuśki byłam tam tydzień temu z małą i powiem szczerze że jestem zachwycona.... jest pięknie..... Monisia płakała jak musiałyśmy już iść.... wrócimy tam nie raz... ich strona www.bawialnia-dys.pl:-)
pozdrawiam Ala
jest tam też może kącik dla takich maluszków jak mój ( około roku ) ?
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Hej dziewczyny, co słychać?:-)
Jak Wam mija weekend?
My mamy odwiedzinki za odwiedzinkami..i przyuważyłam, że jak Marysia ma gości, to potem jest jakaś taka rozkojarzona, dłużej jest na cycu i gorzej zasypia..miałyście też tak przy Waszych dzidziach?
Buziaki
Jak Wam mija weekend?
My mamy odwiedzinki za odwiedzinkami..i przyuważyłam, że jak Marysia ma gości, to potem jest jakaś taka rozkojarzona, dłużej jest na cycu i gorzej zasypia..miałyście też tak przy Waszych dzidziach?
Buziaki
Hej dziewczyny, co słychać?:-)
Jak Wam mija weekend?
Buziaki
hmmm, ja poprosiłam znajomych żeby przychodzili dopiero jak mały miał ok 3 tygodni.
u nas w porządku, Bartek biega jak szalony, wczoraj oczywiście nastroje mikołajkowe, były prezenty
a w sobotę byliśmy z mężem na ostatnich zakupach świątecznych i nawet nie chcę mysleć o sumie jaką wydaliśmy
Bartek chyba rezygnuje powoli z jednej drzemki... zawsze spał dwa razy po godzince, a teraz widzę że dwie to już dla niego za dużo, ale z kolei jedna chyba jeszcze za mało i popołudniu jest już marudny... chyba musimy prztetrwać ten okres, póki sobie tego jakoś nie ustawi ;-)
Maxwell, Marysia jest naprawdę cudowna
Witam wszystkie mamy :-)
u nas juz ok mały jest już zdrowy, tylko zaczal ciagnac się za uszka a słyszalam ze to moze oznaczac n.p zapalenie jutro bede ub pediatry na kontroli wiec zapytam na szczescuie maly nie placze ;-)
maxwell jak poród? i jak marysia ? mój mały też był rozkojarzony ogolnie musialam go karmić w cichym spokojnym miejscu ;-)
u nas juz ok mały jest już zdrowy, tylko zaczal ciagnac się za uszka a słyszalam ze to moze oznaczac n.p zapalenie jutro bede ub pediatry na kontroli wiec zapytam na szczescuie maly nie placze ;-)
maxwell jak poród? i jak marysia ? mój mały też był rozkojarzony ogolnie musialam go karmić w cichym spokojnym miejscu ;-)
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
O porodzie już zapomniałam:-)..A Marysia słodziuteńka - dzisiaj mamy pierwszą wizytę u pediatry..ciekawa jestem,ile przytyła..Witam wszystkie mamy :-)
Biedna....wszystkie moje koleżanki, co drugi raz są teraz w ciąży narzekają na wymioty..Witam mamuśki:-)Parę dni się nie odzywałam ale złapały mnie wymioty Myslałam że w drugiej ciąży ich uniknę,ale nic z tego Mam nadzieję że do świąt mi przejdzie,bo uwielbiam barszczyk mojej mamy:-)
reklama
Bartek jak miał kilka miesięcy to zaczął ciągnąć się za uszka gdy był śpiący
Witam mamuśki:-)Parę dni się nie odzywałam ale złapały mnie wymioty Myslałam że w drugiej ciąży ich uniknę,ale nic z tego Mam nadzieję że do świąt mi przejdzie,bo uwielbiam barszczyk mojej mamy:-)
ojej, życzę aby mdłości przestały Cię męczyć
A Marysia słodziuteńka - dzisiaj mamy pierwszą wizytę u pediatry..ciekawa jestem,ile przytyła..
pochwal się koniecznie
u nas po staremu - Bartek broi na całego
Autko jeszcze nie zrobione. Normalnie jakbym mogła to udusiłabym kogoś z tego Liberty Direct. Nie do pomyślenia jest dla mnie że nie dość że byłam poszkodowana w wypadku to ubezpieczyciel sprawcy robi problemy z wypłaceniem odszkodowania. Wyliczyli sobie że dostaniemy od nich 4000zł, a naprawa będzie kosztowała ok 8000zł
Podziel się: