reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Nawet mi nie mów, zostało mi jeszcze tyyyle sprzątania :szok:
Jeśli chodzi o gotowanie to mam odpuszczone bo na Wigilię idziemy do moich rodziców :tak:
a w niedzielę mamy imprezę roczkową :tak::tak::tak:
Ja sprzątam po łebkach, bo my wyjeżdżamy na całe święta do teściów na wieś i wracamy dopiero dzień przed sylwestrem :tak: Mam nadzieję, że dosypie śniegu i troszkę wypoczniemy w domku pod lasem ;-) Ollcia kurcze impreza roczkowa, kiedy to zleciało no nie ?:-D

Witam mamuśki:-)

dzisiaj troszkę lepiej,ale kto wie co będzie jutro:-(

co do porządków światecznych-u mnie jeszcze nic nie zrobione,nawet prezentów nie kupiłam,teraz w ciąży to trudno mi wstać przed południem i cokolwiek zrobić:laugh2:
Ja też jeszcze nie mam wszystkich prezentów. Co roku obiecuję sobie, że kupię wcześniej i jakoś mi to nie wychodzi :eek: Najgorsze, że nie mam jeszczenic dla męża :sorry:

Cześć Mamuśki:-)
A ja w tym roku święta biorę lajtowo;-)..sprzątanko tylko z grubsza, prezenty dla najbliższych, wigilia w domciu, ale tylko ja, mój mężuś i Marysia..A reszta dni świątecznych - pewnie będzie Rodzinka przyjeżdżać, ale się nie przejmuję..:-D:-D
Wszyscy wiedzą, że "jestem w połogu" - ale to dziwnie brzmi:-);-).

Dziewczyny, jeśli mogę spytać, ile czasu po porodzie się wstrzymywałyście z "przytulankami"?:confused2::confused2:
Mi lekarz kazał wstrzymać się 6 tygodni, po których miałam wizytę kontrolną, a później to hulaj dusza :laugh2: Całuski dla Marysi od e-ciotki

Myśmy właśnie wrócili ze spacerku, fajny mrozik szkoda tylko że śniegu brak.

reklama
Hej !
wczoraj pisałam że śniegu brak, a dzisiaj co? fajny widok za oknem :tak:Moi mężczyźni szykują się na śnieżki :-p po południu, a najmłodszemu zostaje podziwianie za oknem ;-)
ja prezenty mam już kupione dla wszystkich i nawet wszystko już ładnie zapakowane, wydaliśmy prawdziwy majątek :szok:

Ollcia mi brakuje jeszcze dwóch, a opakowaniu to nie wspomnę :sorry: A kasy poszło masa :dry: obiecuję sobie co roku, że wcześniej coś kupię, żeby wydatek rozłożyć, a później i tak wszystko na ostatnią chwilę :sorry:

Młody śpi a my ze starszakiem zabieramy sie za granie :rofl2:

ehhh, Bartek dostał antybiotyk
Dużo zdrówka dla Bartusia!!!:tak::tak:
Ollcia dużo zdrówka życzę.

Myśmy też wczoraj byli u lekarza. Miało być szczepienie a jest syropek bo jest kaszel od zębów. Boje sie żeby nie wynikło nic poważniejszego.
Buziaki dla was :tak:
Marzenka, grunt to pozytywne nastawienie - będzie ok!!:tak:

Kurcze, wkurza mnie ta sapka u Marysi:wściekła/y::-(..nic nie pomaga..kupiliśmy nawet nawilżacz powietrza, ale na razie nie widzę/słyszę efektów..:-( Biedna, jak pije mleczko, to tak jej furczy, że masakra:-:)-(..

Dziewczyny, jak jest taki mróz - chodziłyście z Waszymi maluszkami na spacery?
Buziaki dla Was

Cześć dziewczyny :tak:
Maxwell a byłaś z Marysią u lekarza w sprawie tej sapki? Może warto się wybrać żeby ją osłuchała ?
W tak duże mrozy jesteśmy w domu, ale jak było -1, -2 to spacerowaliśmy trochę :laugh2:

My jutro idziemy z młodszym do kontroli, zobaczymy co powie, bo w środę chcemy wyjechać i mam nadzieję, że chłopaki będą zdrowe. :happy:
W sobotę ze starszym zaliczyliśmy górkę i sanki, było super a młodszy został z babcia w domku ;-)Szkoda tylko, że na święta przyjdzie odwilż :confused2:

Ollcia a jak Bartuś? Mam nadzieję, że choróbsko szybko odpuści :-D

A zapomniałam dodać, że mojemu Bartkowi wyszły kolejne zęby, tyle że zamiast górnych jedynek dolne trójki :szok: Tak, że na razie na górze bezzębnie, a na dole cztery :laugh2:

Wszystkiego najlepszego z okazji 1 urodzin dla Bartusia !!!

Ollcia miał być obrazek, ale wyskakuje mi jakiś błąd :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny :tak:
Maxwell a byłaś z Marysią u lekarza w sprawie tej sapki? Może warto się wybrać żeby ją osłuchała ?
W tak duże mrozy jesteśmy w domu, ale jak było -1, -2 to spacerowaliśmy trochę :laugh2:

My jutro idziemy z młodszym do kontroli, zobaczymy co powie, bo w środę chcemy wyjechać i mam nadzieję, że chłopaki będą zdrowe. :happy:
W sobotę ze starszym zaliczyliśmy górkę i sanki, było super a młodszy został z babcia w domku ;-)Szkoda tylko, że na święta przyjdzie odwilż :confused2:

Ollcia a jak Bartuś? Mam nadzieję, że choróbsko szybko odpuści :-D

A zapomniałam dodać, że mojemu Bartkowi wyszły kolejne zęby, tyle że zamiast górnych jedynek dolne trójki :szok: Tak, że na razie na górze bezzębnie, a na dole cztery :laugh2:
Marzenka, w sumie, to nie byliśmy z tą sapką u lekarza..:-( Te dwa tygodnie temu, na pierwszej wizycie u lekarza, to doktorka, gdy jej powiedziałam o tym furczeniu, to stwierdziła, że to mogą być resztki hm..śluzu czy coś - poporodowego..:szok: A inna koleżanka powiedział mi, że to raczej sapka..więc nie wiem tak do końca:tak:..
Jutro idziemy na kontrolne ważenie, to spróbuje dopytać..
Gratuluje kolejnych ząbków u Bartusia:-)..słodko musi wyglądać z samymi dolnymi ząbkami:-D:tak:..

Ollcia, a jak po imprezie Bartusiowej z okazji pierwszych urodzinek??:-)

Kurcze, u nas w piątek Marysia będzie miała już miesiąc - ale to leci!!!:eek::cool2::-D

Buziaki dziewczyny!!

Do góry