Ja sprzątam po łebkach, bo my wyjeżdżamy na całe święta do teściów na wieś i wracamy dopiero dzień przed sylwestrem Mam nadzieję, że dosypie śniegu i troszkę wypoczniemy w domku pod lasem ;-) Ollcia kurcze impreza roczkowa, kiedy to zleciało no nie ?Nawet mi nie mów, zostało mi jeszcze tyyyle sprzątania
Jeśli chodzi o gotowanie to mam odpuszczone bo na Wigilię idziemy do moich rodziców
a w niedzielę mamy imprezę roczkową
Ja też jeszcze nie mam wszystkich prezentów. Co roku obiecuję sobie, że kupię wcześniej i jakoś mi to nie wychodzi Najgorsze, że nie mam jeszczenic dla mężaWitam mamuśki:-)
dzisiaj troszkę lepiej,ale kto wie co będzie jutro:-(
co do porządków światecznych-u mnie jeszcze nic nie zrobione,nawet prezentów nie kupiłam,teraz w ciąży to trudno mi wstać przed południem i cokolwiek zrobić
Mi lekarz kazał wstrzymać się 6 tygodni, po których miałam wizytę kontrolną, a później to hulaj dusza Całuski dla Marysi od e-ciotkiCześć Mamuśki:-)
A ja w tym roku święta biorę lajtowo;-)..sprzątanko tylko z grubsza, prezenty dla najbliższych, wigilia w domciu, ale tylko ja, mój mężuś i Marysia..A reszta dni świątecznych - pewnie będzie Rodzinka przyjeżdżać, ale się nie przejmuję..
Wszyscy wiedzą, że "jestem w połogu" - ale to dziwnie brzmi:-);-).
Dziewczyny, jeśli mogę spytać, ile czasu po porodzie się wstrzymywałyście z "przytulankami"?
Myśmy właśnie wrócili ze spacerku, fajny mrozik szkoda tylko że śniegu brak.