reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
Aaaa:-):-), to faktycznie powodzenia..a jak Twój mężuś na Twoją dietę? Też zmieniasz mu nawyki żywieniowe?Czy tylko sama się męczysz?

Na razie cisza..tylko plecy mnie bolą od odkurzania;-):-D..

Ja już nie pamiętam co to@:-D:-D..Jak długo po porodzie czekałyście na pierwszą @?

sama, sama ;-) mężusiowi gotuję pyszności :tak:

co do @ to ja dostałam 9 miesięcy po porodzie

maxwell skoro tyle się męczysz a Marysia nie wychodzi,to na twoim miejscu dałabym sobie spokój i leniuchowała:laugh2: Wyjdzie jak bedzie miała ochotkę:-)

Ale mi się chce spać przez cały dzień,chociaz dziś było słoneczko to poszliśmy na spacerek:-) Damian w piaskownicy i na placu zabaw może biegać cały dzien,a na spacerku nogi go bolą:eek:

maxwell skoro tyle się męczysz a Marysia nie wychodzi,to na twoim miejscu dałabym sobie spokój i leniuchowała:laugh2: Wyjdzie jak bedzie miała ochotkę:-)

Ale mi się chce spać przez cały dzień,chociaz dziś było słoneczko to poszliśmy na spacerek:-) Damian w piaskownicy i na placu zabaw może biegać cały dzien,a na spacerku nogi go bolą:eek:
Właśnie tak stwierdziłam wczoraj wieczorem..:tak::-D:-D..zacznę się przejmować bardziej po sobocie;-)
Słoneczko działa na Ciebie usypiająco??:-D A w deszczowy czy pochmurny dzień jak jest?:-)

halo, :-)

oh god , dziewczyny, jakiego mamy kompa :szok: nasz laptop jest w serwisie i Olek przywiózł swojego starego... jakiś taki rozklekotany i muli :szok:

na diecie nadal się trzymam ;-)

Cześć kochane :-p
U nas z humorem ciut lepiej, tylko pogoda mnie dobija :cool2: Miało być piękne słonce a tu lipa.
Ollcia doskonale cię rozumiem co do starego kompa, mój nadaje się na złom ale dopiero w przyszłym roku będziemy go wymieniać. A teraz póki co w piątek bedziemy instalować kolejny system :confused2:
Maxwell trzymaj się, bo ta koncówka wykańcza, człowiek nie może się doczekać. No i ta niepewność kiedy się zacznie. Ale to już coraz bliżej waszego spotkania :laugh2:

ollcia trzymaj się,dasz radę:biggrin2:

maxwell zazwyczaj deszcz działa na mnie usypiająco,ale teraz chyba jest inny powód zmęczenia:wink: ale na razie nic nie powiem:cool:

marzenka ja dopiero co przedwczoraj znowu:wściekła/y: instalowałam system,ale o nowym kompie jak na razie mogę tylko pomarzyć:confused2:

reklama
dziewczyny, miałam dziś wypadek :-:)-( jechałam sobie autkiem i jakiś koleś wjechał we mnie :no::wściekła/y::wściekła/y: jego wina, wyjechał mi z podporządkowanej i nie ustąpił pierwszeństwa :wściekła/y: masakra :no: a policja przyjechała po 2,5 godz :szok::szok:
autko jest strasznie strzaskane, na pewno go nie zobaczę z 2 miesiące :no:

Do góry