reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Witam się :happy:
My już po zakupach, w końcu udało się nam kupić kostium dla Mateusza na halloween :-D Będzie duchem ;-) Przejęty jest okropnie, bo to pierwsza w jego życiu taka zabawa. Ciekawa jestem tych maluchów poprzebieranych ;-)
Ostatnia rehabilitacja przebiegła super, mały cały czas się śmiał i gaworzył, byłam w szoku. Oby każda tak wyglądała to będę szczęśliwa. Zobaczymy jak będzie jutro.
A z nowości to mój mówi bu, bu i krzyczy na cały głos ojej albo ajaj.
Ollcia widzę, że pracujesz nad figurą na maksa. A przyjemny taki masażyk ? Ja bym się wybrała tyle,że nie na odchudzający a relaksujący :laugh2:
Seeya to nic tylko postarać się o rodzeństwo :rofl2: dla małego.

fajne takie bale dla dzieciaczków :tak: na pewno Mateuszek będzie się świetnie bawił :tak::tak:
brawo dla Bartusia za jego pierwsze słowka :-D
a co do masażu to jeśli mam być szczera to jest troszkę bolesny :sorry:

reklama
Witam się :happy:
My już po zakupach, w końcu udało się nam kupić kostium dla Mateusza na halloween :-D Będzie duchem ;-) Przejęty jest okropnie, bo to pierwsza w jego życiu taka zabawa. Ciekawa jestem tych maluchów poprzebieranych ;-)
Ostatnia rehabilitacja przebiegła super, mały cały czas się śmiał i gaworzył, byłam w szoku. Oby każda tak wyglądała to będę szczęśliwa. Zobaczymy jak będzie jutro.
A z nowości to mój mówi bu, bu i krzyczy na cały głos ojej albo ajaj.
Na pewno zabawa będzie udana:-D:-D..potem prosimy o fotki Twojego duszka:-)!!
Słodkie muszą być takie pierwsze usłyszane słowa..ech..:tak::tak:
A jak po rehabilitacji Marzenka?
cześć mamusie :tak:
co słychać?
pogoda cos niezbyt dzisiaj :confused2: nawet nie chce się z domu ruszać, ale musimy w końcu jechać dziś kupić znicze :sorry: a jutro masażyk, nie mogę się doczekać, tym razem będzie odchudzający i bańka chińska :tak:
Ja już zaliczyłam wizytę mojej teściówki - przyniosła nam mięsko mielone przez nią robione i kapuchę kiszoną..korzystam póki mogę - uwielbiam taką kapustę:-):-)..
Bańka chińska:confused:..brzmi ciekawie..Na czym takie cósik polega?:szok:
Maxwell ja ostatni miesiąc ciąży to dziennie o 4 rano miałam bóle przepowiadające:laugh2: A że to było lato to przynajmniej wschód słońca mogłam obejrzeć:laugh2: Ostatnią noc przed porodem to mały tak się wiercił w brzuchu,że w ogóle nie spałam:-)Układał się do wyjścia:tak:
Ja męczę się właśnie zawsze w nocy..nie wiem, czy to pozycja do spania:confused::-(, czy co? a już wiele wypróbowałam..
Seeya ja tez się dołączam do odzewu dziewczyn -do roboty kochana:-):-)..Dziewczynka do parki:-)..będzie miała Marysia koleżankę:-D:-D..

My dzisiaj mamy przedostatnie zajęcia ze szkoły rodzenia - będzie wykładzik o porodzie rodzinnym:-)..

Nie wiedziałam że będzie taki "prorodzinny" odzew:-) No cóż staramy się,co wyniknie-zobaczymy:tak::laugh2:

Mam w domu chińskie bańki-bierze się największą bańkę,smaruje ciało olejkiem, zassysa się skórę bańką i masuje:tak:.Ma to poprawiać ukrwienie,co się z tym wiąże spalanie tłuszczu:-) Trochę bolesne,ale podobno skuteczne;-)

Cześć :-D
Ale mam gadułę od wczoraj ;-) gada non stop, a dzisiaj wyszło mu parę razy baba :tak: Maxwell my dopiero dzisiaj mamy rehabilitację i chciałabym żeby było ok, a jak wyjdzie zobaczymy. Ok zmykam, odezwę się później. Pa

Marzenka, Twój Bartuś kończy dzisiaj pół roczku :-)
sto lat dla Bartusia :tak:Zobacz załącznik 176603
Kochana wielkie dzięki w imieniu solenizanta :)
MAMY W KOŃCU PIERWSZEGO ZĘBA!!!
Bartuś dziś zjadł troszkę marchewki, a trzepało go przy tym że szok, wyglądał komicznie.

Zapomniałam dodać, że Halloween się udało super.:tak:

Ostatnia edycja:
Bartuś dziś zjadł troszkę marchewki, a trzepało go przy tym że szok, wyglądał komicznie.

gratulujemy ząbeczka :tak::tak:
hah, te pierwsze jedzonkowe próby są świetne :-D

jak minęła sobota, dziewczyny?

To świetnie, że wyszła zabawa!! Dużo duszków było?:confused: czy jakie inne stroje dominowały? Pochwal się i wklej Marzenko jakieś fotki!!:-):-)

Czyli zaczęłaś wprowadzać nowe menu Bartusiowi?:-D
gratulujemy ząbeczka :tak::tak:
hah, te pierwsze jedzonkowe próby są świetne :-D

jak minęła sobota, dziewczyny?

Byliśmy wczoraj w Platanie po wkładki laktacyjne i prezent dla mojej mamci na urodziny:tak:..Ludzi w Realu masa..no więc poszliśmy do kasy dla kobiet w ciąży, a tam..znieczulica:wściekła/y::wściekła/y:..specjalnie zaczęłam głośno gadać, że to kasa dla kobiet w ciąży i takie tam teksty, ale wszyscy mieli to w d..:wściekła/y::wściekła/y:..Szok!!
A potem byliśmy na obiadku u moich Rodziców;-):-)..

A Wam jak minęła sobota?? Halloweenowo?:-):-)

Byliśmy wczoraj w Platanie po wkładki laktacyjne i prezent dla mojej mamci na urodziny:tak:..Ludzi w Realu masa..no więc poszliśmy do kasy dla kobiet w ciąży, a tam..znieczulica:wściekła/y::wściekła/y:..specjalnie zaczęłam głośno gadać, że to kasa dla kobiet w ciąży i takie tam teksty, ale wszyscy mieli to w d..:wściekła/y::wściekła/y:..Szok!!
A potem byliśmy na obiadku u moich Rodziców;-):-)..

A Wam jak minęła sobota?? Halloweenowo?:-):-)

no niestety ludzie są zupełnie pozbawieni ludzkich odruchów :no::no:

my wczoraj jak zwykle basenik, a później sprzątanko :sorry2:
kupiliśmy też Bartkowi nocnik, hahah, ale zdziwiony :-D jak go posadziliśmy na nim z gołą dupcią :-D

reklama

Pamiętam,że ja jak byłam w ciąży to musiałam stać w autobusie(a brzuch już miałam ogromny).Niemożliwe co się dzieje w tym kraju:no::wściekła/y:

Gratuluję ząbka!!!!Marcheweczkę na pewno polubi:-) Mój ją uwielbia:tak:

A weekend spędziłam u teściowej-niezbyt miło ale trzeba było:-)

Ostatnia edycja:
Do góry