reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
Witam się :-D i zmykam na ćwiczenia:zawstydzona/y: trzymajcie kciuki, żeby dziś tak nie wrzeszczał !
Fajnie było Was poznać :tak: i musimy to powtórzyć koniecznie :laugh2: tylko tym razem damy się wyspać twojemu Bartusiowi Ollcia :-p
Dobra ja zmykam i jak sie uda to odezwę się po powrocie.

Witam się :-D i zmykam na ćwiczenia:zawstydzona/y: trzymajcie kciuki, żeby dziś tak nie wrzeszczał !
Fajnie było Was poznać :tak: i musimy to powtórzyć koniecznie :laugh2: tylko tym razem damy się wyspać twojemu Bartusiowi Ollcia :-p
Dobra ja zmykam i jak sie uda to odezwę się po powrocie.

biedny Bartuś :sorry:... powodzenia :tak:
oj, dziękuję , hahah, moja mała kochana maruda do końca dnia taka była :sorry:

Będziemy trzymać!!!:tak: Ja się biorę za prasowanie ubranek dla dzidzi..oj, nie lubię prasowania:-( pozdrowionka

ja też nie znoszę prasowania :no:

dzisiaj zauważyłam że lewa górna jedynka jest już prawie na wierzchu! :tak: myślę że max do jutra będzie :tak:

cześć dziewczyny

pewnie mnie już nie pamiętacie bo nie za dużo tu bywałam:sorry:
dla przypomnienia pochodzę z Zabrza a od 3 lat mieszkam w Łodzi:tak:

wpadłam do was z informacją - być może komuś się przyda bądź przekaże dalej:tak:
a więc od listopada bede chciała wynająć mieszkanie 70 m2, dwa duze pokoje, kuchnia , łazienka.
mieszkanie na 1 pietrze przy ulicy 3 maja(okolice targu).
czesciowo umeblowane, tzn są meble w kuchni i lodówka, łazienka jest wyremontowana, kabina, wc, meble łazienkowe, pralka. w przedpokoju duża szafa.

gdyby ktoś był zainteresowany prosze piszcie na priva bądż maila wiki28@op.pl

pozdrawiam

ehhh, a ja dzisiaj robię porządek z ciuszkami małego, wszystkie za małe muszę popakować, moi rodzice jadą jutro do babci na wieś to je wezmą, tam jest gdzie je trzymać bo u nas nie bardzo :sorry: a może jeszcze się przydadzą ;-)

hej, dzięki za kciukasy chyba pomogły, bo Bartek płakał, ale mało :tak: wyćwiczony na wszystkie strony :-D oby każdy piątek tak wyglądał, to będę szczęśliwa :-)
ja w zeszłym tygodniu pochowałam za małe ciuszki, było ich tyle że szok :szok:

ok. lecę się szykować bo znajomi dzisiaj do nas przychodzą :laugh2:
Buźka

reklama
Do góry