reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

To nieciekawie miałaś Ollcia..ja mojemu marudzę, a on na szczęście ma dużo cierpliwości:-) więc nie jest tak źle:tak:
Też chętnie chciałabym Was poznać dziewczyny:-)..
Teraz mi podpowiedzcie, bo w ogrodzie botanicznym byłam raz w życiu, w Zabrzu znaczy się;-)..on jest w okolicy Tesco? dobrze mi się zdaje? Bo ja, jak jeżdżę jako pasażerka, to w ogóle nie zwracam uwagi na drogę:-)

koło stadionu Górnika :-) ale masz rację, jak jedzie się od drugiej strony to jest tesco i cały czas prostą ul. Piłsudskiego i jest ogród botaniczny :tak:
mnie chyba mężowy podrzuci, myślałam żeby wziąć autko, ale okazało się że będzie cos przy nim robił akurat w czwartek :sorry: a na nogach to bym się nie wyrobiła z czasem bo Bartek wstaje przed 14. Więc mężuś mnie podwiezie, pospacerkujemy sobie, a wrócę już pieszo :tak:

reklama
ja nawet nie mam bardzo daleko, bo tak z 20min pieszo, ale Bartek budzi się tak ok 13:30- 14:00 więc na nogach na pewno bym nie zdążyła

Hej mamuśki;-) dzisiaj czeka mnie wizyta u mojej ginekolog - strasznie jestem ciekawa, jak maleństwo urosło od ostatniej wizyty..:-)
Muszę się też Wam pochwalić, że kupiliśmy już wózek - może trochę za wcześnie, ale..:-) już nie mogliśmy wytrzymać:-D

dzień dobry :tak:
Maxwell, powodzenia u gina, koniecznie daj znać co i jak :tak:
A co do wózka to wcale nie tak wcześnie, ja rodziłam 21 grudnia, a wózek kupiliśmy w połowie września :-D mało tego - we wrześniu stało już w pokoju poskładane w całość łóżeczko :-D:-D

Witam.
Ciekawa jestem czy uda się nam jutrzejszy spacer :eek: Myśmy dzisiaj trochę pospacerowali, ale momentami to było zimno.
Maxwell udanej wizyty :tak:

Uff, już po wizycie:-) Maleństwo waży już 2020g - mała kluseczka:tak: Wszystko na szczęście przebiega prawidłowo, więc spoko:-)
Spacer aktualny, mam nadzieję?:tak:
Pozdrawiam

reklama
Witam.
Ciekawa jestem czy uda się nam jutrzejszy spacer :eek: Myśmy dzisiaj trochę pospacerowali, ale momentami to było zimno.
Maxwell udanej wizyty :tak:

uda się, uda :tak: prawda że jest chłodnawo, ale pogoda ogólnie całkiem niezła :tak:

Uff, już po wizycie:-) Maleństwo waży już 2020g - mała kluseczka:tak: Wszystko na szczęście przebiega prawidłowo, więc spoko:-)
Spacer aktualny, mam nadzieję?:tak:
Pozdrawiam

super że wszystko dobrze :tak:
a spacerek jasne że aktualny :tak:
i prawdopodobnie przybędę jednak piechtolotem, hahah :-D:sorry:

teraz mężuś poszedł do pracy a ja idę chyba włączyć sobie film na dvd, więc wszystkim życzę słodkich snów i do jutra :tak:

Do góry