reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Oj laseczki padam. Wzieło mnie na wielkie sprzątanie:dry::dry:
Ollcia to spory Twój Bartek:tak::tak:
Marzenka a czemu nie mierzą???
Mysmy ostatnio dokonali pomaiaru i wazenia.100cm i 14,750:sorry2::sorry2:Kiedy on nam tak urósł????
Przyleciało szwagrostwo z synkiem i w niedziele chrzciny. Mam nadziej, ze Pan Lol nie zacznie się drzeć na mszy:dry::dry:

reklama
Witaj Kasiurek :tak:
Bodzinka nie wiem czemu nie mierzą, nigdy nie pytałam :eek: Ale w czwartek się spytam.
Ollcia, a nie pasowałoby ci tak ciut wcześniej niż o 15 ? :sorry:
A mój starszak tak uspokajał młodszego, że zaliczył spotkanie z klamką i ogromnego guza na głowie :szok:
A my dzisiaj do lekarza od rehabilitacji, ciekawe co powie.

No i wizyta kontrolna u lekarza jest pomyślna, wszystko ok :tak: tyle, że na rehabilitację będziemy chodzić aż do skończenia 1 roku życia :szok: w piątek kolejny seans krzyku :wściekła/y:

Witaj Kasiurek :tak:
Bodzinka nie wiem czemu nie mierzą, nigdy nie pytałam :eek: Ale w czwartek się spytam.
Ollcia, a nie pasowałoby ci tak ciut wcześniej niż o 15 ? :sorry:
A mój starszak tak uspokajał młodszego, że zaliczył spotkanie z klamką i ogromnego guza na głowie :szok:
A my dzisiaj do lekarza od rehabilitacji, ciekawe co powie.
ojoj to pewnie bylo krzyku przez tego guzolca co ?
a czemu na rehabilitacje chodzicie i gdzie ??
No i wizyta kontrolna u lekarza jest pomyślna, wszystko ok :tak: tyle, że na rehabilitację będziemy chodzić aż do skończenia 1 roku życia :szok: w piątek kolejny seans krzyku :wściekła/y:
ojoj dlaczego az do skonczenia roku ?

cos malo sie tu udzielacie czy takie tylko odnosze wrażenie?

reklama
Kasiurek, krzyku przez guza było sporo, a to też dlatego że ze starszego jest straszny panikarz ;-)
Na rehabilitację chodzimy ponieważ Bartek ma niewielką asymetrię, krzywo uleżał się w brzuchu. No i wczoraj na kontroli pani doktor stwierdziła, że jest duża poprawa, no ale dalej należy go ćwiczyć.:zawstydzona/y: Tak długo ma być ćwiczony, bo w dalszym etapie może krzywo siedzieć lub źle chodzić. Tak to zrozumiałam, czyli przed nami jeszcze co najmniej pół roku :szok: ja chyba oszaleję :wściekła/y:
Kasiurek powiedz coś więcej o sobie :tak:
Ollcia ok 14 mi pasuje :tak: tylko musimy dogadać się co do dnia, chyba że w przyszłym tygodniu umówimy się na konkretny dzień, bo ja mam w czwartek szczepienie i ponoć ma być zimno, a w piątek ćwiczenia :shocked2: Przyszły tydzień z wyjątkiem piątku mam cały wolny :-D

Oj dziewczyny słabiutko się tu udzielają.

Do góry