reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

Hej dziewczynki, w końcu chwila czasu dla siebie :-) Nasz mały bąbelek urodził się 30 kwietnia, po wielkich trudach (było naprawdę ciężko). Ma na imię Bartosz, ważył 3850 i miał 56 centymetrów. Zdrowiutki. Ale nasz pobyt w szpitalu wydłużył się, bo mały miał żółtaczkę. A teraz to czasami brak mi czasu dla siebie, starszy brat zazdrosny, młodszy domaga się często cyca i tak się kręci w kółko.

Ollcia dużo zdrowia dla twojego malucha.
A ruch tutaj rzeczywiście ogromny, gdzie te mamuśki z Zabrza?

Pozdrawiamy!!!!!!!!!!!!!

reklama
Marzenka GRATULACJE!!!!!
znak.php

Marzenko, gratuluję :-) , wielkie buziaki dla Bartoszka ( imiennik mojego synusia :tak: ) i dla Ciebie . Och, już nie mogę się doczekać żeby go zobaczyć :tak::tak::tak:

Czerwcowy wypad do Zoo z dziewczynami z innego forum:tak::tak::-D:-D
Jak tam Bartuś?? Lepiej już?? I co mu dolega??

Aaaaa, a ja już myślałam że to jakaś tajemnica narodowa :-D
Jeśli chodzi o Bartusia to w nocy z piątku na sobotę dostał katarku, a że jest to jego pierwszy katar w życiu to ja panika, w nocy Olek do apteki jechał, w sobotę z rana prosto do przychodni która ma dyżury w weekendy... ehhh, no ale już jest troszkę lepiej. Tylko tak mi szkoda tego mojego maluszka, bo jak mnie widzi z fridą w dłoni to od razu wrzask :-( Chyba mnie znienawidzi przez tą fridę :-:)-:)-:)-:)-(

Mój mąż wrócił wcześniej z pracy bo... zachorował na grypę jelitową :no::-:)-( Boże, jak on wygląda... blady, biegunka, wymioty, gorączka i straszne dreszcze :-( Nigdy nie widziałam go w takim stanie. Tak się martwię o mojego Miśka :-:)-:)-( Ale jeszcze bardziej boję się o to, że może się zarazić Bartek :-( Wyczytałam, że ta grypa i jest bardzo zaraźliwa i bardzo niebezpieczna u małych dzieci :-:)-:)-( Podobno zaraża się już 2 dni przed wystąpieniem objawów. Przeczytałam też że zazwyczaj jak jedna osoba w rodzinie zachoruje, to zaraża pozostałe :no: Mężuś poszedł spać do drugiego pokoju, ale przecież cały czas kontakt ze mną i Bartkiem miał :szok::baffled::baffled: Bartek nawet spał kilka godzin z nami ostatniej nocy :baffled::baffled::baffled: Tak się boję :-:)-:)-(

reklama
Ollcia tylko spokojnie.Nie czytaj nic na necie.I pociesze Cię,że mój Lolo jak miał zapalenie płuc to leżał na biegunkowynm bo u niego podejrzewali jelitówke i nie zaraził się od nikogo a leżał tydzień.Takze wcale to nie jest powiedziane,że Bartek zachoruje.Trzymam kciuki oby nie.

Do góry