reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
Hej no i w końcu jakieś słoneczko :-D

SugarbabyLove a na długo przyjeżdżasz do Polski?

Mi w sumie pasuje poniedziałek ale bardziej w porannych godzinach no i może być w parku. Zabiorę moich łobuzów niech się wyszaleją. A muszę przyznać, że młodszy zaczyna pokazywać rogi. :dry:

My w środę wyjeżdżamy na długi weekend, no i chyba ze po tym długim weekendzie jak będzie pasować.

Trochę się zamotałam ;-)

Mnie pasuje tym bardziej ze póki sie jeszcze nie wyprowadziłam to do parku mam 3 minuty....
Kobietki niewiem czy wiecie ale w sobote w Mosirze są targi RTV AGD jakby któraś chciała coś kupic... aaaaaa te targi są od 13 do 18

jak bedzie pogoda to i my sie wybierzemy tylko pewnie znajac mojego niedobrucha to nie na długo.a w ogole o ktorej :D? mam nadzieje ze po 11 :)

Hej, my po spacerze młodszy śpi, a starszy rysuje.
Jak dla mnie to bardziej pasują godziny ranne, a co do niedobroty, to adddaaa nie przejmuj się bo mój też nie dobry, a jak śpiący to istna rozdarta japa :tak:
To kobietki o której w końcu ?

Zmykam na kawkę :-p

Zapomniałam dodać, że mały od wczoraj chodzi, jak na razie niezdarnie no ale sam!!!!!!!:-D

Ostatnia edycja:
może przy wejsciu do parku tam kaj byla hurtownia?? co do godziny sie zgadamy poniedzialek mi pasi

Hej:-)
Ja właśnie wróciłam ze spacerku....słoneczko ładnie grzeje, aż przyjemnie chodzić:-)
Mi, dziewczyny musicie jak dziecku - gdzie była ta hurtownia?? Ja właściwie mieszkam w Zabrzu od 2 lat..I o której się spotykamy?
Ok, mykam zrobić kawkę..

reklama
jak sie idzie od osiedla nad kanałem w sttone parku tam są domki jednorodzinne zaraz przy wejściu do parku byla hurtownia

Do góry