reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
no ja mysle ze jeżeli każemu ranne godziny pasują to i mi spasują ale jeszcze dokładnie dam znać w niedziele ok?/
buski ide spac bo o 4 pobudka

Witam.
Kurcze ponoć od poniedzialku ma byc zalamanie pogody ...:-(oby nie.
AA wlasnie ja niewiem gdzie ejst to wejscie od tej hurtowni moze po prostu spotkamy sie na placu zabaw bo ja wiem gdzie jestwejscie tylko od dubiela. Poza tym ja bede jechala autobusem wiec bede szla z centrum. i konkretnie o ktorej godzinie ?

hej laski mi pasuje kolo 12 jutro. a na placu zabaw tez moze byc napiszcie mi esa jak sie zgadacie dokladnie bo ja u babci neta nie mam a teraz od rodziców pisze i nie wejde do jutra na forum to moj nr.512705949

witam
u nas znowu okropnie :-:)-:)-:)-:)-(
Kacper cala noc przweplakał niewiadomo czemu, pojechalismy rano do punkto całodobowego, tam nic nie wykryli pozza b.powiekszonymi wezlami, skierowali nas na IP tam spedzilismy 8h maly mial badania moczu i krwi z tym ze siusiac nie chcial, krew wyszla dobrze za to mocz fatalniee, jakies bakterie do tego erytrocyty... dwa razy mial powtarzane to badanie, niestety jutro musimy wrocic na powtorke, i jesli sie powtorzy to niestety zostaniemy :-:)-:)-:)-:)-:)-(wiec modle sie i mam nadzieje ze bedzie OK. lekarka nie zostawila nas dzis tylko dlatego,ze wczesniej gdy go lekarz badał naciagnal malemu skórke na ptaszku i poleciala krew, teraz przemywam mu to i robie oklady, widac teraz ze go to boli, w ogole nie daje dotknac przy tych okladach...
takze kolejna noc z glowy pewnie znopwu ani godziny nie pospimy,
na wypisie mamy napisane ze mały ma infekcje drog oddechowych plus podejrzenie zapalenia drog moczowych,

wiec jutro nie ma szans niestety :(
milej zabwy zyczymy .... :)

Hej dziewczyny... niestety musze sie wypisac ze spotkania bo Kuba chory.... I jeszcze od rana mam dzieci do pilnowania... Przepraszam ale jutro nie dam rady :(((

Dziewczyny Sabina (Sygar baby love) napisała mi sms-ka zeby przełozyc to spotkanie na inny dzien.... Jeszcze sie zgadamy :tak::tak::-D:-D:-D

Witam !
Chcialam się pochwalic ze bede miała drugą dzidzie :) termin mam na 4 luty ;-)Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze;-)
buziaki ;-)

reklama
Do góry