Kasiurek1983
Fanka BB :)
Wiesz co w sumie niweim lekarz powiedział ze jest wszystko w porzadku i ze za dwa miechy zeby przyjechac dla zdrowia Kuby....
kurde dziwnie troche bo zazwyczaj robia raz ale może lekarz musi punkty zorbic cholera wie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz co w sumie niweim lekarz powiedział ze jest wszystko w porzadku i ze za dwa miechy zeby przyjechac dla zdrowia Kuby....
Mi też już się spóźniał, ale jak kazałam w sobotę kupić test Sebie, to dostałam godzinę później..ale już się wystraszyłam..Niby wszystko pod kontrolą, ale różnie bywa;-)..co do mnie to @ spóźniała się i to grubo, ale w końcu przyszła... uffffff
Bartek tak broi że przy nim wymiękam ostatnio
w poniedziałek jedziemy z nim do aqaparku
Moja Marysia też na USG albo zaciskała nóżki, albo odwracała się pupą do monitora.Dopiero gdzieś koło 32 tygodnia się ujawniła:-):-).maxwell na usg widac było tylko pupkę
intuicja podpowiada mi,że to drugi chłopak,no i kształt brzuszka mam jak w pierwszej ciąży ale jak się urodzi dziewuszka to nie będę zła:-) nastepne usg mam po 30 tyg,ale pewnie i tak się nie dowiem,moje dzieci to takie wstydliwe są
problem z leukocytozą rozwiązany,to zaś teraz biegam z synkiem i sobą do dentysty,bo wiadomo że na końcówce czy po porodzie to ja i moje zęby będą na ostatnim miejscu;-)
Ale jajo!!Nieźle..samosia.pl - niech mi ktos do cholery uwierzy!! - Forum
Przeczytajcie i napiszcie co o tym myślicie...(zwróćcie uwage na daty)
Dziekuje :***Ale jajo!!Nieźle..
A dla Twoich dzieciaczków dużo zdrówka!!!