reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

reklama
Hej Dziewczyny!!!:-)
Co słychać po świętach u Was?? U nas poza tym spokojniutko..jesteśmy przejedzeni po świętach!!Ech, za szybko minęły..:-:)-:)wściekła/y:
Niby Seba miała w piątek urlop i zebrało się 4 dni wolnego, ale śmignęło to, ani się obejrzeliśmy..
W niedzielę tuczyła nas mama Seby, a w poniedziałek moja..:tak:Najbardziej rozwaliła mnie moja mama, jak po obiedzie (6kg indyk) zapytała,czy na pewno pojedliśmy:-D:-D
Mała miała bogatego "zajączka", dostała troszkę ciuszków,lalę (lala się śmiała, ale
potem się zepsuła:baffled:) no i kasę - mam zamiar dokupić jej jeszcze ubranek, bo wyrasta mi szybko
z rzeczy..Więc chyba się do Tesco wybiorę - lubię rzeczy z Cherokee dla niej..
A jutro idziemy na szczepienie..:-:)tak:
Buziaki:-)

My spędzliliśmy święta u teściów i wynudziłam się okropnie:baffled: w ogóle oni mają jakieś powalone te święta,nie to co u moich rodziców,ale cóż jak trzeba było to się poświęciłam dla rodziny:-D
u nas zajączek troszkę biedny,bo niestety wydalismy majatek na remont auta,bo prawie się rozlatywało:wściekła/y: aż się za głowę złapałam jak usłyszałam sumę,a i tak robilismy to u znajomego co wziął połowę ceny:szok:

U nas świeta w porzadku zajączek był prezenty dał i powiedział ze za rok znów przyjdzie :p Odbija mi troche bo dostałam 1 @ po porodzie i bolą mnie plecy niemożliwie.... Krećka zaraz dostane :/

u mnie normalnie poniewarz rodzice daleko to sąsiadke zaprosiliśmy na święta :) fajnie było wsumie dobre jedzonko zrobiłam :)
Pati-no mi chyba też idzie @ coś jajniki bolą i jakieś brązowe plamienia od tygodnia mam.
a już było tak dobrze wszystko mi mineło a tu znowu trza podpaski zakładać ;/
Maxwell- no jasne ubranek nigdy za wiele. moj też juz wyrasta juz 50-56 za małe niektore juz 62 nosi :)

Hej:-)
A my wróciłyśmy ze szczepienia..Marysia była super grzeczna, przy wkłuciu ani nie jęknęła:-):-)..
Jestem z niej bardzo dumna!!:tak: Moja dzidzia waży już 6920g i jest idealnie na siatce centylowej:-)..
SugarbabyLove - Z tymi ciuszkami to tak w sumie śmiesznie, bo rozmiar rozmiarowi nierówny:cool:..Mała nosi ubranka 62, 68 a czasami już nawet 74:-D..Ale przeważnie 68..
Ja po porodzie, to pierwszy @ dostałam 2 miesiące po..ale to właśnie było takie śmieszne..zero bólu, takie plamienie właściwie i trwało 2 dni..Za dwa tygodnie znowu podobnie..A taką normalną ( z bólem i w ogóle), to dostałam 4 miesiące po porodzie..
Seeya84, z tymi autami to tragedia..my mamy dwa auta, i jak nie jeden zepsuty, to w drugim coś szwankuje..masakra:cool::wściekła/y:.. Wiesz już, co będziesz miała - chłopca czy dziewczynkę? Coś tam pisałaś o brzuchu, że na chłopca - to już pewne, że chłopiec?:sorry::-)
patrycja9009, współczuję z tym bólem pleców..mnie to zawsze jajniki "atakują" przy @:-:)tak:..
Ollcia, a jak tam Twój @?:-) Coś tam wspominałaś, że się spóźnia..
Pozdrowionka dziewczyny:-)

Hej dziewczyny.... Leje sie ze mnie strasznie słabo mi jak cholera i jeszcze ten kołowrotek w głowie masakra... :/ Nocka koszmar... Seba mi sie budził co chwile z płaczem za to Kuba spał ładnie :) a co do ubranek To Seba nosi juz na 116 a Kuba na 68... no ale jak Maxwell napisała rozmiar rozmiarowi nierówny.... Nic mi sie nie chce a trzeba posprzatać ..... Wczoraj jechlismy do Katowić na UsG bioderek i wyszło wszystko w porzadku za 2 miechy do kontroli :))

Hej dziewczyny.... Leje sie ze mnie strasznie słabo mi jak cholera i jeszcze ten kołowrotek w głowie masakra... :/ Nocka koszmar... Seba mi sie budził co chwile z płaczem za to Kuba spał ładnie :) a co do ubranek To Seba nosi juz na 116 a Kuba na 68... no ale jak Maxwell napisała rozmiar rozmiarowi nierówny.... Nic mi sie nie chce a trzeba posprzatać ..... Wczoraj jechlismy do Katowić na UsG bioderek i wyszło wszystko w porzadku za 2 miechy do kontroli :))
czemu masz kontrole jesli wyszło wszytsko ok z bioderkami ?
Nataniel jako wcześniak chodził po wszystkich lekarzach i w sumie biodra mial raz robione i stwierdzili ze chodzic nie trzeba bo szkoda czasu a jelsi na początku jego życia jest wszystko w normie to dalej juz tak na pewno będzie. Do kontroli musieliśmy isc ze słuchem i wzrokiem bo miał tlenoterapie w inkubatorze ! A może cos podejrzewaja i czekają az nabierze a i wtedy wyjdzie czy cos jest nie tak czy wszystko ok ?

Wiesz co w sumie niweim lekarz powiedział ze jest wszystko w porzadku i ze za dwa miechy zeby przyjechac dla zdrowia Kuby....

reklama
witamy i my po swietach..
Pati a czemu w ogole do katowic przeciez preluksacja jest tez na pawliczka my tez bylismy tylko raz,kacper orzy usg bioderek ze smiechu sie posikał:)\takie ma laskotki.
kurka wczoraj taka super pogoda a dzis brak slow ,weekend tez ma byc do bani...;/szkoda, moj M jest na uczelni a ja do glowy dostaje :(

Do góry