Witam Was dziewczyny
\u nas po staremu,maly rosnie jak na drozdzach, 2dni temu tak mnie zaskoczyl,wlozylam Kacpra do lozeczkai poszlam szybko do lazienki,wracam a mały stoi przy barierkach i sie cieszy, posadzialam go bo chcialam zobaczyc jak to robi, i teraz w lozeczku caly czas sie podnosi, poza tym nauczyl sie tez siadac z pozycji lezacej,caly czas spiewa wszystkich zaczepia
fajnie tak obserwowac jak dziecko z dnia na dzien czyni takie postepy,aaale za raczkowanie sie dalej nie bierze wlasciwie on nawet tego nie potrzebuje,bo jak cos chce to wygina,sie przekreca,kula zeby dostac sie do tego czego chce a na koniec nogami sobie wszystko podaje.
Co tam jeszcze jutro na swieta przylatuje moja siostra z angli juz nie moge sie doczekac
co do swiat to ja jhuz tez mam posprzatane mniej wiecej,jeszcze troszke zostalo.
Patrycja-dobrze ze z nerkami jest ok!!!
Maxwell- moj kacper tez zaczal sie slinic jakos od 3 miesiaca, dziasla mial spuchniete,,marudzil niesamowicie i to trwalo do 6 miesiaca az wyszly,lekarz stwierdzil ze maly ma bardzo grube i twarde dziasla i tak ze wszystkimi zabkami bedzie sie meczyl i faktycznie z idą mu juz jakis czas gorne jedynki i bardzo sie meczy,ale na szczescie bardzo nie marudzi,bardzo pomaga nam taka szczoteczka silikonowa dla niemowlat, i żel dentinox n chociaz przy dolnych zabkach jakos mniej pomagal, jak juz bylo bardzo zle to dawalam malemu vibrucol ktory b.polecam
Seeya- ooo nieciekawie u Was tez z tymi chorobami, aa brzucho juz masz taki duzy?? ja termin mialam bten co Ty a brzuch to dopiero mi wyszedł pod koniec maja i to nie duzy.Nawet jak mialam termin i brzuch mi juz opadł to itak nie wygladal na 9 miesiac.