reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabrze :)) Mamuski Odezwijcie Sie!

witamWas!
i co dziewczyny mialsymy sie spotkac a tu chyba klapa,chyba ze umowilyscie sie jakos, no nic.Teraz to pewnie dopiero po swietach sie spotkamy,
ja jestem za jakims spacerkiem,i najlepiej jakos po srodku zabrza bo u mnie ciezko z dojazdem, znaczy nie mam prawka, i bede musiala jechac autobusem czy taxi.
mysle ze moze moglybysmy sie spotkac w centrum albo n.p w parku dubiela :)

reklama
witamWas!
i co dziewczyny mialsymy sie spotkac a tu chyba klapa,chyba ze umowilyscie sie jakos, no nic.Teraz to pewnie dopiero po swietach sie spotkamy,
ja jestem za jakims spacerkiem,i najlepiej jakos po srodku zabrza bo u mnie ciezko z dojazdem, znaczy nie mam prawka, i bede musiala jechac autobusem czy taxi.

Ja jestem w parku od kilku dni codziennie :))) mam tak fajnie ze mieszkam 5 minut od parku :))

witamWas!

spotkanie było, było, a właściwie mini spotkanie bo tylko ja i Maxwell się spotkałyśmy... tu od 2 dni była cisza jeśli chodzi o wspólny spacerek... ale ja nadal jestem za :tak: chętnie Was poznam :tak:
a co do spotkania, to Marysia jest przeurocza :tak::tak::tak: jeszcze ładniejsza niż na zdjęciach, a jaka spokojniutka :tak: za to Bartek tak łobuzował że szok, aż mi głupio było :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
następnym razem na bank na spacerku wolę, przynajmniej będzie grzeczniejszy, bo tak to tylko kombinuje :sorry2:

witamWas!
Temat spotkanie w sumie już trwał dobry tydzień..No i spotkałyśmy się - we dwie wraz z dzieciaczkami - ja i Ollcia:tak:..
Park Dubiela to bardzo dobry pomysł:-), mam niedaleko, więc spokojnie z wózkiem bym mogła przydreptać..Teraz pytanie - kiedy?:-)
spotkanie było, było, a właściwie mini spotkanie bo tylko ja i Maxwell się spotkałyśmy... tu od 2 dni była cisza jeśli chodzi o wspólny spacerek... ale ja nadal jestem za :tak: chętnie Was poznam :tak:
a co do spotkania, to Marysia jest przeurocza :tak::tak::tak: jeszcze ładniejsza niż na zdjęciach, a jaka spokojniutka :tak: za to Bartek tak łobuzował że szok, aż mi głupio było :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
następnym razem na bank na spacerku wolę, przynajmniej będzie grzeczniejszy, bo tak to tylko kombinuje :sorry2:
Ollcia, Ty się nie masz czym przejmować!!!:tak:Bartuś też jest przeuroczy, a że nie usiedzi na pupie??Cóż, taki wiek!!:-D:-D Marysia po spotkaniu ładnie zasnęła, a jakbyś widziała pieluchę od niej - szok:szok::-D:-D!! Chyba, jak płakała, to musiała zrobić niezłą kupkę!!:-):cool2::-)
Buziaki i do zaś;-)

reklama
maxwell - a stara bieda.. pogoda nam sie zepsuła od piątku tak ponuro deszcz i wiatr.. jakoś tak niefajnie ito ma być wiosna .A pozatym mały marudny coprawda kolki ma już rzadziej ale cały czas chce na rączki i bujać :D A jak u ciebie?

Do góry