reklama
:-):-):-)... Hehehe... Temat jak rzeka! Dodam jeszcze do tego ( żywcem z lamusa ), że przyszła mamusia nie powinna z nikim dzielić się jedzeniem , bo będzie miała mało pokarmu i że nie powinno się dotykać jej brzuszka , bo można się ciążą zarazić. To chyba najlepiej jakbyśmy na cały okres ciąży zamykały się w jakiejś szopie
Al.Szyszkowska
Fanka BB :)
Mi powiedzieli żeby pod sznurem do prana nie przechodzić, ale czemu to juz nie powiedzieli Jak jeden z moich klientów zobaczył że wysiadam już z wielkim brzuchem pod jego firmą- pracowałam jako przedstawiciel handlowy do samego konca ciąży to mi powiedział że mam przestać jeździć bo się dziecko wytrzęsie i poród będzie bardzo ciężkiświatły biznesmen, kurczę....
dib2
Mama Sary - 06.12.2008r.
Zabobony zabobonami ale u mnie jest taki przypadek iż calą ciąże farbowałam włosy tak jak zawsze czyli co około 1,5 miesiąca i córka urodzila sie ze znamieniem (myszka) moze babcie maja racje
A jak byłam w ciąży i nie wiedziałam jakie imie damy córce to mówiłam Myszka - no i wykrakałam sobie jak to niektórzy stwierdzili
A jak byłam w ciąży i nie wiedziałam jakie imie damy córce to mówiłam Myszka - no i wykrakałam sobie jak to niektórzy stwierdzili
Ostatnia edycja:
niania88
niania88
Moja data urodzin to luty 1988 a poczecie odbyło się w sierpniu 2009 roku
Robale
Fanka BB :)
Też bym chciała wiedzieć co będzie, ale u mnie jest potwierdzona z czerwca 2009. A data urodzenia mojego to sierpień 1985
reklama
ja słyszałam, że nie można kręcić wlosów w ciąży, bo się pępowiną dziecko owinie, albo nie można patrzeć na brzydkich ludzi bo się brzydkie dziecko urodzi. :-)
hehe właśnie mi przypomniałaś, że chciałam kupić lokówkę
ja nie wierzę w te zabobony!!
Podziel się: