reklama
A u nas tez zabek na dole juz calkiem sie przebil i nastepny na dole sie pokazuje no i u lekarza dowiedzielismy sie ze cala gora juz sie pcha. W zwiazku z tym Maja jest marudna steka i caly czas raczki w buzi nic sobie nie da wlozyc do buzi zadnego gryzaczka (
U nas jak ktos znajdzie pierwszego zabka to stawia )))
U nas jak ktos znajdzie pierwszego zabka to stawia )))
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
U nas nadal pusto! :-( Chyba powinnam zaczac sie bac bo jak beda wychodzi to wszystkie na raz...
vici
mama Victor´a & Raphael`a
U Victorka szlo na gorze szlo i stanelo nie chce sie przebic do konca i okazalo sie ze to prawdopodobnie trzeci zab?!ktory prawdopodobnie pozniej trzeba bedzie usunac ale za to na na dole zabka juz 3 tygodnie i super wyglada jak sie smieje widac go w calej okazalosci
Wczoraj Karolince przebiła się górna lewa dwójeczka, ma już 6 ząbków. Przez 3 miesiące od wyjścia pierwszych dwóch dolnych jedynek była cisza, a od 3 listopada się zaczęło. Już czuję te igiełki na cycorkach, boję się co będzie jak Karolinka będzie chciała zrobić psikusa i zaciśnie mocniej buźke
reklama
Miłek ma cztery ząbki i robi z nich użytek, gryząc chlebek, biszkopty i chrupki kukurydziane, no i ... cycusia.
Ząbkowanie szło dość gładko, u Wiwi było dużo gorzej.
Miłek tak naprawdę marudny jest dwa dni przed wyrżnięciem się ząbka i jeden dzień po.
Nie czytałam całego wątku od początka.
Czy stosowałyście coś na ząbkowanie u maluszków.
Ja podawałam homeopatyczne kuleczki i paracetamol.
Dwóch lekarzy odradziło mi żele, gdyż one rozpulchniają dziąsełka i później dzidzię boli jeszcze bardziej.
Ząbkowanie szło dość gładko, u Wiwi było dużo gorzej.
Miłek tak naprawdę marudny jest dwa dni przed wyrżnięciem się ząbka i jeden dzień po.
Nie czytałam całego wątku od początka.
Czy stosowałyście coś na ząbkowanie u maluszków.
Ja podawałam homeopatyczne kuleczki i paracetamol.
Dwóch lekarzy odradziło mi żele, gdyż one rozpulchniają dziąsełka i później dzidzię boli jeszcze bardziej.
Podziel się: