reklama
Buba ale Franekma piekne gorne łopaty)) Ja jak pamietam to Maks mial takie male kielki)) No i zazdroszcze tego bezbolesnego zabkowania)) Z Maksem mielismy spokoj tylko dostawal zawsze katarku jak mu gorne zabki wychodzily a z Maja zobaczymy jak dalej bedzie od dwoch dni noce przespane od 19 do okolo 4 rano.
Lidijka gratulacje dla Mateuszka!!!
Buba ale Franio już ma dużo ząbków, gratulacje dla niego! Fajne fotki
Woloszki gratulacje dla Majeczki!!! Karolci też wyszły dwa ząbki na raz
A teraz przebijają się górne jedynki, myślę że to kwestia 2-3 dni, ale zobaczymy, mała jest trochę marudna.
Buba ale Franio już ma dużo ząbków, gratulacje dla niego! Fajne fotki
Woloszki gratulacje dla Majeczki!!! Karolci też wyszły dwa ząbki na raz
A teraz przebijają się górne jedynki, myślę że to kwestia 2-3 dni, ale zobaczymy, mała jest trochę marudna.
Klara gratulacje dla Tymka!!! Dwa zebulki to juz powazna sprawa!
Moj maly wampir ostatnio przesadza z gryzieniem moich piersi.A ze ma juz 4 zeby i dwa tuz tuz to ma czym.....Tlumacze mu,prosze;-) a on dalej swoje i sie cieszy.Zatem dzis pil mleko z kubka! I wcale nie protestowal.Wogole ostatnio zauwazyulam ze on bardziej sie cyckami bawi niz je,no coz chlopak dorasta;-)
Moj maly wampir ostatnio przesadza z gryzieniem moich piersi.A ze ma juz 4 zeby i dwa tuz tuz to ma czym.....Tlumacze mu,prosze;-) a on dalej swoje i sie cieszy.Zatem dzis pil mleko z kubka! I wcale nie protestowal.Wogole ostatnio zauwazyulam ze on bardziej sie cyckami bawi niz je,no coz chlopak dorasta;-)
Magdaleona
Fanka BB :)
U Oliwki od miesiąca bez zmian dwie dolne jedynki są i dalszych ząbków nie widać. Choć czasami Olika śpi bardzo niespokojnie i budzi się ze strasznym płaczem, jakby coś było na rzeczy ale nic jak na razie nie ma
reklama
Podziel się: