Kasiula1982
Fanka BB :)
jak na razie na zęby tylko, jedye co działąhehe śmiać mi się chce bo Ty na wszystko Calpol podajesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak na razie na zęby tylko, jedye co działąhehe śmiać mi się chce bo Ty na wszystko Calpol podajesz
Najważniejsze ze działajak na razie na zęby tylko, jedye co działą
dokładnie tak jak piszesz lenkaNajważniejsze ze działa
Niby zęby idą genetycznieU mojej Gai w buzi jest kropka biała ale nie wiem jak wychodzi ząb czy zaczyna się od kropki póxniej kreska czy jak??rety, juz od miesiaca mamy masakre zzebami,ale jeszcze żaden sie nie pokazal,
rozmawiam wczoraj z kolezanka jej synek jest prawie 2 miesiace mlodszy od mojego a juz 2 zębole mu wylazły szok!
Niby zęby idą genetycznieU mojej Gai w buzi jest kropka biała ale nie wiem jak wychodzi ząb czy zaczyna się od kropki póxniej kreska czy jak??
Dziewczyny, nie stresujcie się Podobno im później zęby wyjdą tym lepiej, bo są wtedy bardziej zmineralizowane i mniejsza szansa, że złapią próchnicę. Nasza mała też nie ma jeszcze żadnego zęba, ślini się niemiłosiernie od dłuzszego czasu, pakuje namiętnie paluchy i wszystko co się da do buzi, ale póki co to żadnej kreseczki nie widać.
A jeśli chodzi o wkładanie wszystkiego do paszczy, to myślę że to może nie koniecznie mieć związek z zębami, a tym, że małe dzieci poznają fakturę przedmiotów nie przez dotknięcie ich łapką, a językiem