reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zabkowanie

Emilka dopiero od wczoraj jest posiadaczką zęba i nawet jeszcze nie użyłam tej silikonowej szczoteczki :) Pamiętam, że moja siostra dosyć długo jej używała, a zrezygnowała z niej, gdy mała zaczęła ja dosyć mocno gryźć w czasie mycia ząbków :D
Moja tez gryzie i to mocno, jak jej myję szczoteczką ale za to przy karmieniu jeszcze jej sie nie zdarzyło

reklama
mój to za to the best jest: dwa razy się w palec ugryzł, raz to do krwi, już kilka dni się goi :/ drugi raz nieco łagodniej...

mnie w cycole jak ugryzie to ma radochę, może dlatego, że ja reaguję na to krzykiem "fiiiiiiiiiilippppppp", jak mu dziąsłą smaruję to tez skubaniec gryzie, ma te zęby jak nożyki ostre
dokladnie, ostre te male skubance jak cholercia

Ja jestem w szoku jak te ząbale szybko rosną. Przedwczoraj ledwie sie przebil a dzis juz wyraznie wystaje ponad dziąsełko :))

lena u nas też ani widu ani słychu ząbka :-) :-D u naszych znajomych dziewczynka jest o miesiąc starsza i też jeszcze szczerbata :-D ale jej to już od 3 miesięcy ząbki wychodzą :-) każde jej marudzenie to rodzice mówią że z pewnością ząbki idą :-)

lena u nas też ani widu ani słychu ząbka :-) :-D u naszych znajomych dziewczynka jest o miesiąc starsza i też jeszcze szczerbata :-D ale jej to już od 3 miesięcy ząbki wychodzą :-) każde jej marudzenie to rodzice mówią że z pewnością ząbki idą :-)

mojej koleżanki córeczka zaczyna 10 miesiąc i totalne bezzębie:-D:-D

Na każdego przyjdzie czas :) nie da sie tego uniknąć ;)

Co do marudzenia i zębów to ja mam wrażenie czasami że chyba wszystkie na raz jej wychodzą :p

reklama

hehe to tak jak u mnie;)

Do góry