Moja tez gryzie i to mocno, jak jej myję szczoteczką ale za to przy karmieniu jeszcze jej sie nie zdarzyłoEmilka dopiero od wczoraj jest posiadaczką zęba i nawet jeszcze nie użyłam tej silikonowej szczoteczki Pamiętam, że moja siostra dosyć długo jej używała, a zrezygnowała z niej, gdy mała zaczęła ja dosyć mocno gryźć w czasie mycia ząbków
reklama
koriander
Fanka BB :)
dokladnie, ostre te male skubance jak cholerciamój to za to the best jest: dwa razy się w palec ugryzł, raz to do krwi, już kilka dni się goi :/ drugi raz nieco łagodniej...
mnie w cycole jak ugryzie to ma radochę, może dlatego, że ja reaguję na to krzykiem "fiiiiiiiiiilippppppp", jak mu dziąsłą smaruję to tez skubaniec gryzie, ma te zęby jak nożyki ostre
lena u nas też ani widu ani słychu ząbka :-) u naszych znajomych dziewczynka jest o miesiąc starsza i też jeszcze szczerbata ale jej to już od 3 miesięcy ząbki wychodzą :-) każde jej marudzenie to rodzice mówią że z pewnością ząbki idą :-)
lena u nas też ani widu ani słychu ząbka :-) u naszych znajomych dziewczynka jest o miesiąc starsza i też jeszcze szczerbata ale jej to już od 3 miesięcy ząbki wychodzą :-) każde jej marudzenie to rodzice mówią że z pewnością ząbki idą :-)
mojej koleżanki córeczka zaczyna 10 miesiąc i totalne bezzębie
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
hehe to tak jak u mnie
Podziel się: