reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie

A nam przebiła górna lewa trójkaaaaa !!!!!!!!!!! :-) :-) :-) :-)Albo on to zabkowanie jakos łagodniej znosi albo to ja sie przyzwyczaiłam...

Pysia nie martw się...czwórki to są duże zębiska i wygląda to poważnie...dobrze że Mata nic nie boli...:-)

reklama
Moja ma dwie dolne 4 !! Teraz sie zastanawiam czy ten katar od soboty to nie od zębolków.. bierze ibufen więc nic jej nie było..

gratulacje nowych ząbków :tak:
Wiem, że temat pasty już był poruszany, ale wtedy nie interesowałam się tym zbytnio, teraz zastanawiam się nad kupnem jakiejś, tylko Ola na pewno nie będzie tego wypluwać, pewnie od razu ją zje, ale może chętniej będzie myła te ząbki? Bo teraz to u nas to szczotkowanie koszmarnie wygląda, Ola tylko przygryza sobie szczoteczkę i to trwa z 5 sekund :zawstydzona/y:
Więc polecacie jakąś pastę, taka która nie zaszkodzi jak się ją zje?

Ja mam pastę Colgate a szczoteczkę z Jordana taką kolorową mała ją uwielbia i chętnie myje ząbki.

No i okazało się, ze ta 4, co mu wyszła, spowodowała zaleganie ropy i jednak trzeba było włączyć antybiotyk :-:)baffled::confused:, teraz przez to, że mu ta ropa spływała, ma chore gardło, kaszel itp. :szok::-:)sorry2::wściekła/y: No i okazało się, że jeszcze wyszła górna 4 prawa. Młody ma gorączkę, dość wysoką, już 2 dzień, zbijamy ale na krótko pomaga, noc była straszna, ryczał, prawie nie spał, tak mi go żal, antybiotyk mam nadzieję, że działa i dziś będzie lepiej...:tak:

O rety biedny Mati!!!:szok::szok::szok:
Młoda to bardziej od mycia zębów preferuje gryzienie szczoteczki:-D włosia to ona już prawie nie ma!!:-p:-p:-p

reklama
ojejku Pysiu dużo zdrówka dla Matinka...nie wiedziałam,że takie rzeczy mogą się przyplątać przy ząbkowaniu...ropa-szok:szok:
Ucałuj go serdecznie!!!Życzę spokojnej nocy mimo,że będzie krótsza

Do góry