reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie

reklama
U nas chyba czwórki przebijają się z drugiej strony - te górne co już wyszły, ale póki co tylko od strony warg, teraz chyba właśnie przebijają się od strony gardła i strasznie marudzi, tzn nie płacze ale bawić się nie chce i strasznie pcha rączki do buźki, widać, że ją to wkurza, pewnie boli albo co :-( No i ma temperaturkę :-(

u nas z dołu dwójka wychodzi...Młody wczoraj po południu temperatura...w i nocy temperatura i budził się co chwilę..ehh co ząb to inne objawy...wolę nie myśleć co się będzie przy czwórkach działo:baffled:

U nas w nocy też temperatura była - 38.5 - dałam panadolku i jakoś usnęła, dziś w sumie w dobrym humorze wstała, ma ciepłe czółko ale temperaturki nawet, że nie ma.
Ciekawe czy się coś przebiło - nie daje mi popatrzeć.

U nas dzisiaj zauważyłam przebite obie górne czwóreczki:-) i już znam powód nieprzespanych nocek i słabego apetytu Majeczki:tak:

my czekamy na dolną lewą czwórkę:-) prawa się już przebiła. Powiem wam że u nas na szczęście bez żadnych rewolucji, tylko kupę robiła 4 razy dziennie i słabiej jadła:-), bez gorączki bez kapryszenia.

reklama
To u nas przebiła się dolna "4", rozwaliła Matowi całe dziąsło po prawej stronie :szok::wściekła/y::szok:, nawet go nie boli, gorączki :no::no::no:, baliśmy się, że się ropa zbiera i dlatego tak brzydko to wygląda, ale dziś byliśmy u dra i niby tak to nieraz może wyglądać i ropy nie ma. Ale wygląda to strasznie, tak mu dziąsło wybiło do góry i takie jakby mięcho :baffled::dry::baffled::wściekła/y::szok: Mnie to boli na sam widok, a nie daje sobie wcale zajrzeć, od razu ryk, że mu mama w buźce grzebie :baffled::dry:

Do góry