reklama
mamjakty
styczniówka 2009
U nas chyba czwórki przebijają się z drugiej strony - te górne co już wyszły, ale póki co tylko od strony warg, teraz chyba właśnie przebijają się od strony gardła i strasznie marudzi, tzn nie płacze ale bawić się nie chce i strasznie pcha rączki do buźki, widać, że ją to wkurza, pewnie boli albo co :-( No i ma temperaturkę :-(
klaudia011
Fanka BB :)
u nas z dołu dwójka wychodzi...Młody wczoraj po południu temperatura...w i nocy temperatura i budził się co chwilę..ehh co ząb to inne objawy...wolę nie myśleć co się będzie przy czwórkach działo
mamjakty
styczniówka 2009
U nas w nocy też temperatura była - 38.5 - dałam panadolku i jakoś usnęła, dziś w sumie w dobrym humorze wstała, ma ciepłe czółko ale temperaturki nawet, że nie ma.
Ciekawe czy się coś przebiło - nie daje mi popatrzeć.
Ciekawe czy się coś przebiło - nie daje mi popatrzeć.
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
Rany, u nas duże kłopoty ze snem pachają sie na raz czwórki i trójki. Jedna czwórka sie już wydostała, ale reszta.... Jestem umordowana...
reklama
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
To u nas przebiła się dolna "4", rozwaliła Matowi całe dziąsło po prawej stronie , nawet go nie boli, gorączki , baliśmy się, że się ropa zbiera i dlatego tak brzydko to wygląda, ale dziś byliśmy u dra i niby tak to nieraz może wyglądać i ropy nie ma. Ale wygląda to strasznie, tak mu dziąsło wybiło do góry i takie jakby mięcho Mnie to boli na sam widok, a nie daje sobie wcale zajrzeć, od razu ryk, że mu mama w buźce grzebie
Podziel się: