reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

reklama
U nas chyba czwórki przebijają się z drugiej strony - te górne co już wyszły, ale póki co tylko od strony warg, teraz chyba właśnie przebijają się od strony gardła i strasznie marudzi, tzn nie płacze ale bawić się nie chce i strasznie pcha rączki do buźki, widać, że ją to wkurza, pewnie boli albo co :-( No i ma temperaturkę :-(

u nas z dołu dwójka wychodzi...Młody wczoraj po południu temperatura...w i nocy temperatura i budził się co chwilę..ehh co ząb to inne objawy...wolę nie myśleć co się będzie przy czwórkach działo:baffled:

U nas w nocy też temperatura była - 38.5 - dałam panadolku i jakoś usnęła, dziś w sumie w dobrym humorze wstała, ma ciepłe czółko ale temperaturki nawet, że nie ma.
Ciekawe czy się coś przebiło - nie daje mi popatrzeć.

U nas dzisiaj zauważyłam przebite obie górne czwóreczki:-) i już znam powód nieprzespanych nocek i słabego apetytu Majeczki:tak:

my czekamy na dolną lewą czwórkę:-) prawa się już przebiła. Powiem wam że u nas na szczęście bez żadnych rewolucji, tylko kupę robiła 4 razy dziennie i słabiej jadła:-), bez gorączki bez kapryszenia.

reklama
To u nas przebiła się dolna "4", rozwaliła Matowi całe dziąsło po prawej stronie :szok::wściekła/y::szok:, nawet go nie boli, gorączki :no::no::no:, baliśmy się, że się ropa zbiera i dlatego tak brzydko to wygląda, ale dziś byliśmy u dra i niby tak to nieraz może wyglądać i ropy nie ma. Ale wygląda to strasznie, tak mu dziąsło wybiło do góry i takie jakby mięcho :baffled::dry::baffled::wściekła/y::szok: Mnie to boli na sam widok, a nie daje sobie wcale zajrzeć, od razu ryk, że mu mama w buźce grzebie :baffled::dry:

Do góry