reklama
izkab
matka wariatka
Ojjj... Karolka też ostatnio obraziła się na szczoteczkę i jak tylko ją dostaje do łapki, to rzuca nia jak najdalej od siebie w związku z tym niestety - gaza na paluszek i czyścimy parę razy dziennie w ten sposób mam nadzieję, ze to przez wychodzące ząbki, a nie stały foch w kierunku szczoteczki
mamjakty
styczniówka 2009
A u nas pojawiła się prawa górna czwórka - dziś przypadkowo ją odkryłam! A dwójka ostatnia coś leniwa jest, nadal siedzi w dziąśle
my myjemy juz od dawna ząbki normalna szczoteczka stosowna do wieku i pasta elmex albo colgate oczywiscie dla dzieci.. młody super otwiera paszcze a na koniec zawsze dostaje szczote do łapy i lata z nia po całym mieszkaniu
W niedzielę przy śniadanku odkryłam pierwszą dolną dwójkę - lewą :-). Później przemyślałam i zbadałam całe dziąsełka Oli ... odkryłam lewą górną czwórkę . Ogólnie to całe dziąsła nabrzmiałe i opuchnięte czyli wszystko idzie na raz.
Kluliczek
Babka z laską
A my mamy już 6 zębów, dolne jedynki i górne jedynki i dwujki :-). prawa 2 przebiła się wczoraj wreszcie. Jakoś te górne ząbki po lewej ładnie się przebijają, a te z prawej rozciągają dziąsełko, małego boli, a przebić się nie chca długo...
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
My mamy 8 :-):-). Wczoraj tez zauważyłam dolna "2" ale lewą. A tak się biedaczek męczył, a wczoraj w nocy spał ładnie, no i po południu go dojrzałam .
aniaj151
Fanka BB :)
u nas też ząbkowanie trwa, nie wiem czy to te dwójki na dole czy może jakieś trójki schodzą bo biegunke dzisiaj ma i okropnie marudzi, przy tym mnóstwo śliny i paluszki w buzi.
reklama
Podziel się: