u nas podobnie :-)u nas 11 zebów dwunasty w drodze;-)
reklama
Mozna dać Viburcol na uspokojenie lub Calpol przeciwbólowe...poleca sie bardziej czopki niż syropki ponieważ nie podrażniają żołądka i szybciej działają...:-)
U nas od wigilii nie było spokojnej nocy ale chyba mnie to już przestało zaskakiwać...;-)
U nas od wigilii nie było spokojnej nocy ale chyba mnie to już przestało zaskakiwać...;-)
Difergan podawałam już tej młodszej jak miała ostry kaszel w nocy i nie mogła spac, wiesz mam dużo koleżanek które też go podają, zresztą to moja pediatra mi powiedziała że mogę go stosować. Jakoś nie myślałam o tych skutkach ubocznych, zresztą na tych receptach zawsze tak strasznie piszą, oczywiście każdy ma swoje zdanie na temat leków i ja nikogo nie namawiam do diferganu ale u mnie zawsze pomagał, zresztą podaje go tylko od czasu do czasu, w wyjątkowych sytuacjach.Viburcol nie jest na recepte....Kurcze nie boisz sie podawac Dipherganu dziecku???On ma tyle skutków ubocznych, że ja bym miała lęki przed tym....
mamjakty
styczniówka 2009
No i mamy ostatnią dwójeczkę Łącznie 9 ząbków ;-)
Ola jakoś łagodnie przechodzi to ząbkowanie, w sumie to nie widzę większej zmiany w jej zachowaniu, na początku tylko żelem smarowałam dziąsełka, a teraz nic nie jest potrzebne :-)
Ola jakoś łagodnie przechodzi to ząbkowanie, w sumie to nie widzę większej zmiany w jej zachowaniu, na początku tylko żelem smarowałam dziąsełka, a teraz nic nie jest potrzebne :-)
reklama
U nas idzie ten pierwszy juz nawet jakis 1 mm nad dziąsłem!!Czekamy na następne. Ostatnie dni robi kupkę mi po dwa razy dziennie i taką luźniejszą a zawsze robiła raz na dwa dni . No i zastanawiam się że może na te ząbki bo przed pierwszym też tak miała!!
Podziel się: