reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

U nas dolna lewa dwójka na wylocie - nocki są masakryczne, a najgorsza moja pobudka o 5:30 do pracy........... ale młoda jest przekochana i to mi daje nadzieje , zostaje przetrzymać choc nie jest łatwo:tak:

reklama
mamakama- mąż ma w rodzinie dziewczynkę, byliśmy u niej ostatnio gdy miała roczek z hakiem i też 0 ząbków. Nie martw sie, wyjdą w końcu !

No to jednak idzie ta dolna jedynka!!Wczorajsza noc z przebojami i dzisia dziąsełko było bardzo spuchnięte i czerwone!!:-)

u nas masakra:no: idzie dolna dwójka, i górne czwórki. Tylko zastanawiam się czy to możliwe żeby tak wychodziły. dziąsła spuchnięte i wszystko pcha do buzi.:szok: chrupki kukurydziane przynoszą ulgę:-)

Gratulujemy zębaczom:)
My mamy dolną prawą czwórkę, tą dzięki której anginę tak bosko przechodził:baffled:

U nas też dolna prawa czwórka, przebiła się wczoraj i od wczoraj masakra... mega katar zatokowy, co chwilę przebudzania w nocy. To samo było przy pierwszej czwórce, w zasadzie to się nawet spodziewałam, tylko Majka się męczy, aż mi Jej szkoda :-(

WITAM DZIEWCZYNY
MOJEJ MALEJ TYDZIEN TEMU DWIE DOLNE CZWORKI NA RAZ SIE PRZEBILY:szok: MASAKRA TYDZIEN NOCEK ZARWANYCH BO CO 2 GODZINY POBUDKA, DZISIAJ PATRZE I CO? GÓRNA LEWA CZWÓRKA WYCHODZI, I ZNOWU NOCKI NIE PRZESPANE...;-)

reklama
u nas dwie górne czwórki idą i chyba dolna dwójka, bo za cholerę (przepraszam za słowo :sorry2:) nie da sobie dziąsła tam dotknąć :zawstydzona/y: a jak tylko musnę palcem przy przemywaniu ząbków w to miejsce, to płacz jest :-(

Do góry