reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
Gratulacje. :-):-):-)
Moja mama dziś stwierdziła tak: to dopiero początek pierwsze ząbki są prawie nie odczuwalne, zobaczysz co będzie później
A ja mam już dość...
Moja mama dziś stwierdziła tak: to dopiero początek pierwsze ząbki są prawie nie odczuwalne, zobaczysz co będzie później
A ja mam już dość...
mamusiaszymusia
Początkująca w BB
Cześć Dziewczyny. Ja jestem po nocy pełnej płaczu i krzyków i chodzę jak zombie, bo ani chwili nie spałam:-( Jakoś wytrzymam te cyrki, ale martwię się, że od kilku dni Szymonek kompletnie nie chce jeść. I tak jest malutki, więc boję się, że schudnie jeszcze bardziej. Zaraz wezmę się za czytanie wątku, może znajdę cos co mi pomoże.
Pozdrawiam:-)
Pozdrawiam:-)
poletka
Moja Niunia też bardzo się ślini i całe piąsteczki do buzi pcha.
Ptyanko: które ząbki pierwsze sie przebijają górne czy dolne? (tzn. jak jest najczęściej).
Zaprzyjaźniona pielęgniarka z oddziału pediatrycznego powiedziała, że przy zębach można się spodziewać wszystkiego: rozwolnienia / zatwardzenia, wysokiej gorączki, braku apetytu, senności itp.
ojej ledwie odpoczełyśmy od kolek a tu teraz ząbkowanie
Ptyanko: które ząbki pierwsze sie przebijają górne czy dolne? (tzn. jak jest najczęściej).
Zaprzyjaźniona pielęgniarka z oddziału pediatrycznego powiedziała, że przy zębach można się spodziewać wszystkiego: rozwolnienia / zatwardzenia, wysokiej gorączki, braku apetytu, senności itp.
ojej ledwie odpoczełyśmy od kolek a tu teraz ząbkowanie
BlackWizard
Jak dziewczyny u Was sytuacja ząbkowa?
U nas nadal dwa są, trzeci się już prawie przebił, a czwartego widać przez dziąsło delikatnie. Mamy straszne cyrki, Julka nie je nic prawie w ciągu dnia. Faszeruję ją kaszką, której wcześniej nie chciała jeść, a teraz tylko to może zjeść. I bardzo dużo pije wody i herbatki. Na widok mleka wpada w płacz. Nic nie pomagało do tej pory, żadne żele. Dziś pierwszy raz dałam jej czopka Viburcol N i póki co jest ciut lepiej.
U nas nadal dwa są, trzeci się już prawie przebił, a czwartego widać przez dziąsło delikatnie. Mamy straszne cyrki, Julka nie je nic prawie w ciągu dnia. Faszeruję ją kaszką, której wcześniej nie chciała jeść, a teraz tylko to może zjeść. I bardzo dużo pije wody i herbatki. Na widok mleka wpada w płacz. Nic nie pomagało do tej pory, żadne żele. Dziś pierwszy raz dałam jej czopka Viburcol N i póki co jest ciut lepiej.
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Gratuluję wszystkim zębulków. A u nas nic...:-no:
aga_q
TRZYNASTEGO :)
zwyczajowa kolejność:
dolne jedynki;
górne jedynki;
dolne dwójki;
górne dwójki;
trzonowe czwórki;
górne i dolne trójki (kły);
trzonowe piątki;
BlackWizard
Reni moze i racja, ale i ona i ja mamy już dosyć. cztery na raz to jakaś masakra. Za tydzień idziemy na szczepienie, może lekarz mi poradzi coś na te ząbkowanie, bo my już opadamy z sił.
Moja mała dziś cały dzień na kaszce i herbatce z łyżeczki, bo nie jest w stanie do buzi wziąć butli,
Aga u nas ta kolejność się w ogóle nie sprawdziła - Julce rosną trójki i czwórki. I to i górne i dolne
Moja mała dziś cały dzień na kaszce i herbatce z łyżeczki, bo nie jest w stanie do buzi wziąć butli,
Aga u nas ta kolejność się w ogóle nie sprawdziła - Julce rosną trójki i czwórki. I to i górne i dolne
Optyczka24
Aktywna w BB
Dziewczyny dołączam do was.Dawidkowi wychodzą dwie dolne czwórki na raz.Zaczęło sie tydzień temu od biegunki. Biegunka się zakończyła to zaczęła sie lekka gorączka.Od wczoraj marudzenie i powolny brak apetytu. Dziś juz zupełny brak apetytu i tylko picie herbatki. I ciągły płacz...Kilka minut ciszy i 5 minut wycia i tak cały dzień. Ślinotok taki, że aż sie wierzyć nie chce ile śliny może mieć dziecko.
Poszły w ruch czopki Dentinox i gryzak troche pomaga...aż sie boje pomyślec co będzie w nocy. Dawid jak butle widzi to wrzask jakby go obdzierali Łyżeczką zje ale też niewiele...Niech to się skończy jak najszybciej...Trzymajcie sie dziewczyny..
Pozdrawiam Anka.
Poszły w ruch czopki Dentinox i gryzak troche pomaga...aż sie boje pomyślec co będzie w nocy. Dawid jak butle widzi to wrzask jakby go obdzierali Łyżeczką zje ale też niewiele...Niech to się skończy jak najszybciej...Trzymajcie sie dziewczyny..
Pozdrawiam Anka.
reklama
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Mamy pierwszy ząb !!!;-):-);-) Dolna prawa "1", a najfajniejsze jest to, że właściwie bezboleśnie. Nawet żelem nie smarowałam, tylko Młody brał wszystko do buzi, slinił się i wyraźnie mniej jadł. No i wyszedł miesiąc wcześniej, niż mojej córce.
Podziel się: