reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

Jak chodzi o kupki Celinko to tak właśnie reagował mój syn - byłam z nim u lekarza - obawiałam się biegunki - a tu pani dr mówi , że podczas ząbkowania tak własnie może byc...:tak:

reklama
No i u Aleksandra już jest pierwszy ząbek na wierzchu . Podobnie jak przy starszym zadzwoniła go łyżeczka prababcia a było to wczoraj.
Jest przy tym marudny i nawet w nocy miał gorączkę

kurcze to wstyd kto mi wstawi suwaczek bo mnie szlak trafi

Ostatnia edycja:
ach i druga jedynka się bieli ,. Ale co za objawy temp38.7 na rękach nie , na łóżku nie , szkoda że nie nauczyłam go lewitować.

dzięki

Ostatnia edycja:
Moniczka2 gratulacje!!!Lacky:-D
U mnie kolejny dzień męki-całodniowe marudzenie...po 2 minutach wszystko jej się nudzi-leżaczek,mata nawet rąsie...Płacz całodzienny i odmowa jedzenia-rano kleik dałam jej z łyżeczki-zjadła duuuużo chętniej niżeli z butli.Kolacja w połowie zjedzona na śpiocha w połowie z łyżeczką.Żele nie pomagają...
Dziewczyny ile to może jeszcze trwać???Gdzieś wyczytałam,że ząbek wyżyna się około2-3 tygodni u Natalki już prawie półtora miesiąca.Darek wrócił dziś wcześniej i jak posłuchał co Natalka potrafi powiedział-"Noramalnie jak ja Cie podziwiam-ja bym nie wytrzymał..."

Moniczka2 gratulacje!!!Lacky:-D
U mnie kolejny dzień męki-całodniowe marudzenie...po 2 minutach wszystko jej się nudzi-leżaczek,mata nawet rąsie...Płacz całodzienny i odmowa jedzenia-rano kleik dałam jej z łyżeczki-zjadła duuuużo chętniej niżeli z butli.Kolacja w połowie zjedzona na śpiocha w połowie z łyżeczką.Żele nie pomagają...
Dziewczyny ile to może jeszcze trwać???Gdzieś wyczytałam,że ząbek wyżyna się około2-3 tygodni u Natalki już prawie półtora miesiąca.Darek wrócił dziś wcześniej i jak posłuchał co Natalka potrafi powiedział-"Noramalnie jak ja Cie podziwiam-ja bym nie wytrzymał..."
u mnie tez dzis caly dzien marudzenie, ani lezaczek, ani mata, ani nawet hustawka nie pomagala... az musialam zostawic malego z tata na 0,5h i wyjsc sie przewietrzyc bo nerwowo nie wytrzymywalam...

Przeszłam się dzisiaj z Kubą do pediatry bo od wczoraj stan podgorączkowy ma tak 37,6-37,8 Na szczęscie zdrowy okazałao sie ze to jednak zęby Co najśmieszniejsze nasza doktor twierdzi ze piersze wyjdą mu obie górne dwójki :baffled: Będę miała małego wampirka :-)

reklama
U nas też mega ślinienie się, mała cały czas musi przebywać w śliniaczku, który co chwilę zmieniam na suchy... :dry: ale ząbków ani widu ani słychu na razie ;-)

Do góry