reklama
No i u Aleksandra już jest pierwszy ząbek na wierzchu . Podobnie jak przy starszym zadzwoniła go łyżeczka prababcia a było to wczoraj.
Jest przy tym marudny i nawet w nocy miał gorączkę
kurcze to wstyd kto mi wstawi suwaczek bo mnie szlak trafi
Jest przy tym marudny i nawet w nocy miał gorączkę
kurcze to wstyd kto mi wstawi suwaczek bo mnie szlak trafi
Ostatnia edycja:
Kluliczek
Babka z laską
Moniczka, połączyłam Twoje posty w jeden, a ten o USG przeniosłam na Styczeń 2009 https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-styczniu-2009-f240/styczen-2009-a-16678/index531.html
Suwaczek spróbuj z tą instrukcją, może się uda:
https://www.babyboom.pl/forum/2342003-post642.html
Gratuluję ząbka
Suwaczek spróbuj z tą instrukcją, może się uda:
https://www.babyboom.pl/forum/2342003-post642.html
Gratuluję ząbka
Ostatnia edycja:
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
gratulujemy!!!!!!No i u Aleksandra już jest pierwszy na ząbek wierzchu .
Moniczka2 gratulacje!!!Lacky
U mnie kolejny dzień męki-całodniowe marudzenie...po 2 minutach wszystko jej się nudzi-leżaczek,mata nawet rąsie...Płacz całodzienny i odmowa jedzenia-rano kleik dałam jej z łyżeczki-zjadła duuuużo chętniej niżeli z butli.Kolacja w połowie zjedzona na śpiocha w połowie z łyżeczką.Żele nie pomagają...
Dziewczyny ile to może jeszcze trwać???Gdzieś wyczytałam,że ząbek wyżyna się około2-3 tygodni u Natalki już prawie półtora miesiąca.Darek wrócił dziś wcześniej i jak posłuchał co Natalka potrafi powiedział-"Noramalnie jak ja Cie podziwiam-ja bym nie wytrzymał..."
U mnie kolejny dzień męki-całodniowe marudzenie...po 2 minutach wszystko jej się nudzi-leżaczek,mata nawet rąsie...Płacz całodzienny i odmowa jedzenia-rano kleik dałam jej z łyżeczki-zjadła duuuużo chętniej niżeli z butli.Kolacja w połowie zjedzona na śpiocha w połowie z łyżeczką.Żele nie pomagają...
Dziewczyny ile to może jeszcze trwać???Gdzieś wyczytałam,że ząbek wyżyna się około2-3 tygodni u Natalki już prawie półtora miesiąca.Darek wrócił dziś wcześniej i jak posłuchał co Natalka potrafi powiedział-"Noramalnie jak ja Cie podziwiam-ja bym nie wytrzymał..."
perla2212
Fanka BB :)
u mnie tez dzis caly dzien marudzenie, ani lezaczek, ani mata, ani nawet hustawka nie pomagala... az musialam zostawic malego z tata na 0,5h i wyjsc sie przewietrzyc bo nerwowo nie wytrzymywalam...Moniczka2 gratulacje!!!Lacky
Przeszłam się dzisiaj z Kubą do pediatry bo od wczoraj stan podgorączkowy ma tak 37,6-37,8 Na szczęscie zdrowy okazałao sie ze to jednak zęby Co najśmieszniejsze nasza doktor twierdzi ze piersze wyjdą mu obie górne dwójki Będę miała małego wampirka :-)
reklama
Podziel się: