reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie

reklama
Princess - gratulacje dla Natalki :-D nam się w koncu przebiła trzecia jedynka i pewnie nie zauważyłabym, gdyby Karolka nie zaczęła na spacerze zgrzytać ząbkami :szok: mam nadzieję, że okres niejedzenia sie skonczy chociaż na chwilkę :eek:

Myślała że u nas będzie chwila spokoju po tej jedynce ale gdzie tam chyba dwójki idą bo Kuba tak wszystko w bok wpycha i tam ma najbardziej spuchnięte dziąsła Wygląda na to że jako pierwszą postanowił wyząbkować dolną szczekę:-D:eek:

U nas nie wiem za bardzo co idzie. Obstawiam dolną szczękę (chyba dwójki)!!!Normalnie jest tragedia, taka maruda że ręce opadają, nic mu nie pasuje. Tak krzyczy aż miał chrypkę. Wczoraj zajmowaliśmy się nim z mężem i obydwoje byliśmy wieczorem wykończeni a w domu pobojowisko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Dzisiaj od rana troszkę lepiej;-). Dobrze że ładna pogoda to po polku troszkę pobuszujemy i może jakoś zleci kolejny ząbkowy dzień:cool::cool::cool:

Mi też sie wydaje że u nas chyba dwójki na dole idą....Jakoś nigdzie nie umiem znaleźć jakiegoś artykułu odnośnie kiedy (tak mniej więcej) i w jakim czasie powinny iść dziecku ząbki.....żeby chociaż jakieś wskazówki mieć....A po dziąsełkach ewidentnie widać że coś sie dzieje...Ale nie wiem czy to wina tego że P jest tak markotny....:-(

u nas ida 2 zabki naraz: ostatnia 1 (lewa gorna) i pierwsza 2 (prawa gorna) juz sa biale kropeczki na dziaslach wiec lada chwila...

Ja mam chwilkę wytchnienia. Mamy już wszystkie jedynki i dwie dwójki- trzecia dwójka prawie się przebiła. Coś mi się przypomina za czasów starszaka, że przed dalszymi ząbkami jest dłuższa przerwa???

reklama
Do góry