reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbkowanie

Tak tak rumianek. Pamietam ze jak przy Michasiu mi nianka nasza polecila to pokazalam naszej lekarce to sie zdziwila bo nie znala i jeszcze bardziej ze skoro to pomaga to dziwne ze na naszym rynku nie ma odpowiednika i tez mowila ze rumianek (z reszta chamomila nazwe tez bedziecie znaly jak krecika bedziecie z dziecmi ogladac - jest taki odcinek ze cala bajke chodzi oglada rosliny szuka rumianku i co chwile mowi camomila - swego czasu znienawidzone przeze mnie slowo). Mam nadzieje ze Wam tez sie sprawdzi bo roznie to bywa (jak np z Viburcolem).

reklama
U nas to na zabkowanie to czysta Chamomilla 15 Ch albo z Boiron'a albo z Dagomedu Można jeszcze poszperać w DHL niemieckim ale oni małą ofertę na polski rynek mają i te preparaty dosyć drogie są

\gratulujemy nowych ząbali !!! :-):-):-)
Wiem, że było już poruszane, ale jako, że my późno ząbkujemy zapytam jeszcze raz - co się sprawdza u Was przy pielęgnacji pierwszych ząbków???

\gratulujemy nowych ząbali !!! :-):-):-)
Wiem, że było już poruszane, ale jako, że my późno ząbkujemy zapytam jeszcze raz - co się sprawdza u Was przy pielęgnacji pierwszych ząbków???
My mamy szczoteczkę 0-2 :-D załączam zdjęcie małej przy szczotkowaniu ;-)

Załączniki

• DPP_2475.jpg
    DPP_2475.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 36
no to ciekawe czy jakieś dziecko było takie śmieszne w ząbkowaniu jak Skrzat.
spory kawałek dolnej lewej jedynki i do tego kreseczka z górnej lewej jedynki ;-)

reklama
Kuba będzi miał drugiego zęba A jego matka ma nadzieję że upora się z tym szybko bo szału dostane przez ten jego zły humor:growl: Już go widać pod dziąsłem i żadne cuda polskie i niemiecki nie działaja:no:

Do góry