reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

Tak tak rumianek. Pamietam ze jak przy Michasiu mi nianka nasza polecila to pokazalam naszej lekarce to sie zdziwila bo nie znala i jeszcze bardziej ze skoro to pomaga to dziwne ze na naszym rynku nie ma odpowiednika i tez mowila ze rumianek (z reszta chamomila nazwe tez bedziecie znaly jak krecika bedziecie z dziecmi ogladac - jest taki odcinek ze cala bajke chodzi oglada rosliny szuka rumianku i co chwile mowi camomila - swego czasu znienawidzone przeze mnie slowo). Mam nadzieje ze Wam tez sie sprawdzi bo roznie to bywa (jak np z Viburcolem).

reklama
U nas to na zabkowanie to czysta Chamomilla 15 Ch albo z Boiron'a albo z Dagomedu Można jeszcze poszperać w DHL niemieckim ale oni małą ofertę na polski rynek mają i te preparaty dosyć drogie są

\gratulujemy nowych ząbali !!! :-):-):-)
Wiem, że było już poruszane, ale jako, że my późno ząbkujemy zapytam jeszcze raz - co się sprawdza u Was przy pielęgnacji pierwszych ząbków???

\gratulujemy nowych ząbali !!! :-):-):-)
Wiem, że było już poruszane, ale jako, że my późno ząbkujemy zapytam jeszcze raz - co się sprawdza u Was przy pielęgnacji pierwszych ząbków???
My mamy szczoteczkę 0-2 :-D załączam zdjęcie małej przy szczotkowaniu ;-)

Załączniki

• DPP_2475.jpg
    DPP_2475.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 39
no to ciekawe czy jakieś dziecko było takie śmieszne w ząbkowaniu jak Skrzat.
spory kawałek dolnej lewej jedynki i do tego kreseczka z górnej lewej jedynki ;-)

reklama
Kuba będzi miał drugiego zęba A jego matka ma nadzieję że upora się z tym szybko bo szału dostane przez ten jego zły humor:growl: Już go widać pod dziąsłem i żadne cuda polskie i niemiecki nie działaja:no:

Do góry