reklama
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Anielap-gratki pieknego zabala :-)
u mnie dokladnie to samo, jak poszlam do ortodonty to mi powiedzial, ze trzeba wyrwac 8-ki i 4-rki! a potem zalozy aparat i zabki beda piekne, ta wizja mnie jednak przerazila, szczegolnie te 4-rki

Poki co sie nie zdecydowalam, jakos nie wyobrazam sobie wyrwania calkiem zdrowych zebow...A 8-mki wyrwe w styczniu, bo wyczerpalam juz ubezpieczenie dentystyczne na ten rok 
(ja mam -dlatego ósemki rosną mi w policzkipowinnam wywalic i je i czwórki
). Nie ma tego złego ;-)
u mnie dokladnie to samo, jak poszlam do ortodonty to mi powiedzial, ze trzeba wyrwac 8-ki i 4-rki! a potem zalozy aparat i zabki beda piekne, ta wizja mnie jednak przerazila, szczegolnie te 4-rki

izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Anielap-gratki nowego zabalka.
U nas wyszly 3 piatki, zauwazylam podczas mycia zabkow, przez przypadek. Alusia przeszla bardzo lagodnie. Ostatniej 5-tki jeszcze nie widac. Takze juz prawie komplet zabkow mamy :-)
U nas wyszly 3 piatki, zauwazylam podczas mycia zabkow, przez przypadek. Alusia przeszla bardzo lagodnie. Ostatniej 5-tki jeszcze nie widac. Takze juz prawie komplet zabkow mamy :-)
aniajw
mama Natusi
Anielap zaszaleliście ze ząbkami. Dobrze że w końcu te dwójeczki wyszły.
A i ja muszę się pochwalić bo zapomniałam my też juz mamy dolne piątki, jeszcze nam górnych brakuje do kompletu (a może juz są, dawno nie sprawdzałam
). A te dolne to nawet nie wiem kiedy i wyszły zobaczyłam je przypadkiem przy myciu zębów
A i ja muszę się pochwalić bo zapomniałam my też juz mamy dolne piątki, jeszcze nam górnych brakuje do kompletu (a może juz są, dawno nie sprawdzałam

Jak już się wybierzesz, weź wymach i kopnij mnie w dupę, żebym podążyła szlakiemI wybrać sie nie mogę![]()

dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
my juz ze 3 miesiące mamy komplet
co do wizyty u dentysty to jak najbardziej,ale do ortodonty w tym wieku to jeszcze za wczesnie

co do wizyty u dentysty to jak najbardziej,ale do ortodonty w tym wieku to jeszcze za wczesnie

reklama
No my też komplecik mamy już od paru ładnych miesięcy. Nawet nie wiem kiedy te 5tki wyskoczyły, ale na bilansie 2latka Madzia miała już wsio.
A do ortodonty wybieram się jutro... z Weroniką. Mamy kolejną wizytę kontrolną żeby zobaczyć czy aparat ruchomy nie będzie potrzebny. Tym bardziej, że logopeda w szkole stwierdziła u Weroniki tyłozgryz.

A do ortodonty wybieram się jutro... z Weroniką. Mamy kolejną wizytę kontrolną żeby zobaczyć czy aparat ruchomy nie będzie potrzebny. Tym bardziej, że logopeda w szkole stwierdziła u Weroniki tyłozgryz.

Podziel się: