reklama
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Anielap- mysle ze nie powinnaś sie tym przejmowac.Moich znajomych synek dostal pierwsze ząbki jak mial 14 miesiecy ale wyszly mu odrazu 4 i teraz idzie reszta ;-)A Amelka to rzeczywiscie kasownik przypomina szczegolnie jak sie usmiecha;-)
Gozdziczek-Naprawde sliczniusie te oczka az zaćmiewaja ząbki:-)
Anielap a Zuzia o ile dobrze pamietam tez ma takie piekne niebieskie oczka
Gozdziczek-Naprawde sliczniusie te oczka az zaćmiewaja ząbki:-)
Anielap a Zuzia o ile dobrze pamietam tez ma takie piekne niebieskie oczka
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
A my juz mamy 4!!!:-) dwie dolne jedynki i dwie gorne:-)
kotku, najpier widac kreseczki biale a potem wyjdzie zabek. Dziaselko robi sie takie troszke bledsze kilka dni do przodu. Czasem mi sie wydawalo ze nic nie widze a poptem zabek wyszedl wiec musialam "cos" widziec.
Monia mi się cały czas wydaje ze cos widzę ale nic nie wychodzi.
Kotku, a jak u Ciebie? Pojawiło sie coś w końcu?
Dzieki dziewczyny że pytacie, ale nadal jest tak samo czyli 2 białe kropeczki, jak przejadę palcem to czuję jak haczą i to wszystko.Kotku, właśnie, a jak Laura? Coś się wykluło?
Ja też o tym słyszałam.anielap nic się nie przejmuj, ja od zawsze słyszałam że im później tym lepiej, a wyjść wyjdą na pewno
Anielap nie przejmuj się póki co u nas nadal zęby niby sa a jakby nie było .
Elmaluszek sliczne perełeczki ma Amelka:-),
Goździczek Twój synek tez ma sliczne perełki no i oczęta równiez:-).
No i u nas w końcu wyszła górna prawa jedynka. Druga też już w drodze.
Czekałam, czekałam az się doczekałam Całe 3 miesiące, odkąd wyszły dolne jedyneczki!! Po wielu trudach, marudzeniu, goraczkowaniu, gryzieniu... i czego tam jeszcze po drodze nie było.......yes yes yes.
Czekałam, czekałam az się doczekałam Całe 3 miesiące, odkąd wyszły dolne jedyneczki!! Po wielu trudach, marudzeniu, goraczkowaniu, gryzieniu... i czego tam jeszcze po drodze nie było.......yes yes yes.
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
3 ząb wyszedl w sobote
gorna prawa jedynka:-):-):-)
gorna prawa jedynka:-):-):-)
A
agik25
Gość
My zębów 5, i tak myślę, że może przez to ząbkowanie takie rozwolnienie ma Wojciu już od kilku dni. Myślałam, że to jelitówka, ale oprócz qpy rzadkiej nie ma żadnych innych objawów Jak mi się zesrał za przeproszeniem wczoraj aż na plecy, więc wszystko co z niego zdejmowałam łącznie z ciuchami szło do wyrzucenia od razu a Wojtek prosto do wanny
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
O agik a ja dopiero doszlam do tego wątku.Na dolegliwosciach napisalam Ci ze wlasnie moze bc to przez ząbkowanie.Podalam Ci nazwe fajowskiego leku
reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Gratuluję nowych ząbków.
U Laury jeszcze pod dziąsłami widać 2 górne jedynki.
U Laury jeszcze pod dziąsłami widać 2 górne jedynki.
Podziel się: