reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

reklama
Anielap- mysle ze nie powinnaś sie tym przejmowac.Moich znajomych synek dostal pierwsze ząbki jak mial 14 miesiecy ale wyszly mu odrazu 4 i teraz idzie reszta ;-)A Amelka to rzeczywiscie kasownik przypomina szczegolnie jak sie usmiecha;-)
Gozdziczek-Naprawde sliczniusie te oczka az zaćmiewaja ząbki:-)
Anielap a Zuzia o ile dobrze pamietam tez ma takie piekne niebieskie oczka:tak:

A my juz mamy 4!!!:tak::-) dwie dolne jedynki i dwie gorne:-)
kotku, najpier widac kreseczki biale a potem wyjdzie zabek. Dziaselko robi sie takie troszke bledsze kilka dni do przodu. Czasem mi sie wydawalo ze nic nie widze a poptem zabek wyszedl wiec musialam "cos" widziec.

Monia mi się cały czas wydaje ze cos widzę ale nic nie wychodzi.

Kotku, a jak u Ciebie? Pojawiło sie coś w końcu?

Kotku, właśnie, a jak Laura? Coś się wykluło?
Dzieki dziewczyny że pytacie, ale nadal jest tak samo czyli 2 białe kropeczki, jak przejadę palcem to czuję jak haczą i to wszystko.

anielap nic się nie przejmuj, ja od zawsze słyszałam że im później tym lepiej, a wyjść wyjdą na pewno :tak:
Ja też o tym słyszałam:tak:.
Anielap nie przejmuj się póki co u nas nadal zęby niby sa a jakby nie było :-D.
Elmaluszek sliczne perełeczki ma Amelka:-),
Goździczek Twój synek tez ma sliczne perełki no i oczęta równiez:-).

Kotek to Laura jeszcze nie opuściła całkiem pokładu bezzębnych, ale już jest na pokładzie zębatych:-D
Fajnie, gratulacje!!!​

No i u nas w końcu wyszła górna prawa jedynka. Druga też już w drodze.
Czekałam, czekałam az się doczekałam Całe 3 miesiące, odkąd wyszły dolne jedyneczki!! Po wielu trudach, marudzeniu, goraczkowaniu, gryzieniu... i czego tam jeszcze po drodze nie było.......yes yes yes.

My zębów 5, i tak myślę, że może przez to ząbkowanie takie rozwolnienie ma Wojciu już od kilku dni. Myślałam, że to jelitówka, ale oprócz qpy rzadkiej nie ma żadnych innych objawów:dry::baffled: Jak mi się zesrał za przeproszeniem wczoraj :szok::szok::szok::szok: aż na plecy, więc wszystko co z niego zdejmowałam łącznie z ciuchami szło do wyrzucenia od razu a Wojtek prosto do wanny :szok::szok::szok::szok::-D

O agik a ja dopiero doszlam do tego wątku.Na dolegliwosciach napisalam Ci ze wlasnie moze bc to przez ząbkowanie.Podalam Ci nazwe fajowskiego leku:tak:

reklama
Do góry