reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

Jeśli dobrze kojarzę to tylko moja Zuzka i Alicja Rysy nie mają jeszcze ząbków.
Fajnie Ryska że nie jestem sama na placu boju.

A wszystkim małym gryzakom bardzo gratulujemy.

reklama
Nie macie się czym przejmować. Wczoraj byłam u siebie na bazarku, Weronika zostawała z Magdą przed budą jak ja wchodziłam do środka i stawała na głowie, aby Magdę rozśmieszyć. W rezultacie ta się tak śmiała, że było jej widać całe uzębienie. No i akurat w jednej z bud stała koło mnie kobitka i pyta ile ma moja rozrabiaka. Ja jej na to że 10 - w tym momencie Magda wybuchnęła śmiechem, kobitka spojrzała i prawie zbladła. Zapytała tylko ile Magda ma zębów. Jak jej powiedziałam że 8, to stwierdziła że nie ma sprawiedliwości na tym świecie, bo jej synek ma 11 miesięcy i tylko 1 ząbek. Więc jak widać u dzieci strasznie różnie to wychodzi...

podczytuję Was ukradkiem, ale z pisaniem to u mnie ciężko ;-) Mój Szymuś ma 6 ząbków i chyba będą kolejne bo jakoś mi tak "pachnie", tzn. jest bardziej wrażliwy, łatwiej się wkurza, choć to anioł nie dziecko, no i niezbyt ładne kupy. kurczę,macie coś fajnego na bolące dziąsełka? buziaki dla mam i maluszków!

u nas sprawdza sie Dentinox , jak dla mnie i oczywiście dla Szymka rewelacja..

My się chwalimy 2 kolejnymi ząbkami !! wczoraj wyszły 2 naraz, górna prawa jedynka i górna lewa dwójka :-D:-D:-D więc mamy już 5 + 2 = 7 :rofl2::szok::-D

my narazie mamy 3 i to w dodatku na dole :) ale szykują się już następne bo Sara jest strasznie marudna i rzuca się na wszystko co można ugryźć :D

u nas zabki zaczęły wychodzić pod koniec 5 miesiąca....najpierw dolne jedynki...obie w tydzien...potem miesiąc przerwy i w ciągu tygodnia cztery górne.....a teraz wyszła już pierwsza dwójka na dole.....i jak zwykle....bez zadnych zeli bo pati wymiotuje po nich...ale nie jest marudna i znosi to z wielkim podziwem....no i zastrzyki....przy każdym wychodzącym zebolu stan zapalny gardzielka...i zastrzyki..:-(.... PIEKNE MA PERELKI...ostre jak dziabli....:-)

reklama
a ja już nie mam siły:zawstydzona/y: mojej córci od tygodnia wyżyna sie górna dwójka i wyjść nie może... biedna się strasznie męczy biegunka,temperatura i zero jedzenia... jestem załamana:-( boję się,że mi dziecko się odwodni:zawstydzona/y: a lekarz na to,że muszę przeczekać...tylko ile??? cztery pozostałe ząbki wyszły bez problemu... tylko ten pierdzielony nie chce wyjść...u Was też tak jest???

Do góry