reklama
Olla
Melowa mamusia:)
My dolanczamy sie do gratulacji:
Amelce stosunkowo wczesnie wyszly dolne jedynki,potem dlugo dlugo nic...a tu nagle cztery na raz!Czyli u nas 6!!!
Szesc zebow ma ale gryzc nie potrafi,wszystko od razu przelyka,nawet wieksze kawaki.oczy wychodza ale nie pogryzie
Amelce stosunkowo wczesnie wyszly dolne jedynki,potem dlugo dlugo nic...a tu nagle cztery na raz!Czyli u nas 6!!!
Szesc zebow ma ale gryzc nie potrafi,wszystko od razu przelyka,nawet wieksze kawaki.oczy wychodza ale nie pogryzie
Olla Czarek zęby ma tylko dwa a potrafi zjeść pół jabłka. Widać z Amelki niecierpliwa kobietka. ;-)
Ja dziś odkryłam że Czarkowi przebija się górna dwójka, a jedynki jeszcze daleko w tyle - będę mieć małego wampirka
Ja dziś odkryłam że Czarkowi przebija się górna dwójka, a jedynki jeszcze daleko w tyle - będę mieć małego wampirka
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
wszystkim dziubaskom gratulujemy zabalkow, u nas dlugo dlugo nic az tu nagle pojawily sie dwa na raz: 2 i 4 kwietnia :-) Takze mamy juz dwa zabalki, niunia przeszla to calkiem znosnie. Raczej nie bolalo ale troche malo jada ostatnio, zwalam to na zebiska.
Goździczek
18 czerwca 2007
My dolanczamy sie do gratulacji:
u nas jest podobnie.. Szymek co prawda ma 5 ząbków, i też nie chce mu sie gryźć, do zupki daje mu coraz wieksze kawałki, ale co sie da to połknie a co nie to albo wypluje a w najgorszej sytuacji trzeba interweniować i naprawdę nie mam pomysłu co zobic by zaczął używać swoich ząbków hmmmmmm
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Szopka-to Czarus bedzie powalająco wygladal jako wampirek.Pokazesz nam jakies fotki jak juz wyjda?
Gozdziczek-U nas zupelnie tak samo.Zeby sluza tylko do gryzienia mamy i niczego wiecej.tez nie moge jej nauczyc,nawet grudek jeszcze nie przerobilysmy.a zeby mamy juz 4
Gozdziczek-U nas zupelnie tak samo.Zeby sluza tylko do gryzienia mamy i niczego wiecej.tez nie moge jej nauczyc,nawet grudek jeszcze nie przerobilysmy.a zeby mamy juz 4
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
o kochane to musze Wam powiedzieć, że u nas zęby niekoniecznie sluzą do obsługiwabia dużych kawałeczków. Duże kawałeczki przechodzą beż gryzienia jeśli to, co jest duże smakuje. Zaobserwowałam u mojej księżniczki, że nawet coś bez grudek nie przechodzi jeśli nie smakuje. A coś wielkiego (duże kawałki naprawdę, warzyw i owoców) jeśli smakuje przechodzi bez problemu :-)
reklama
A u nas widać dolną jedynkę, którw wybiła sie tydzien temu i zaczyna wybijać się następna jedynka (wczoraj Majce aż krew poszła przy gryzieniu zabawki).
Niestety od 2 tygodni moja mała słabo sypia i przebudza się z płaczem. Strasznie ją te zęby bolą.
Niestety od 2 tygodni moja mała słabo sypia i przebudza się z płaczem. Strasznie ją te zęby bolą.
Podziel się: