reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

reklama
Martaja GRATULACJE!!!
No doczekałaś się w końcu. Super!!! Bardzo się cieszymy:tak::-D

I jak to sie stało? Tak sobie, bez płaczu i jęków?Niedawno pisałaś, że nic się nie dzieje...​

Dziękujemy za gratulacje!'
Anielap tak nie było płaczu, jęków.
Jakubek miał białe kreseczki już dawno, póżniej przyszła lekka opuchlizna, ale wczoraj od rana całe miejce gdzie jest ząbek zrobiło się białe...no a dzisiaj ząbal!! Ale jestem happy!!
Dziewczyny nie martwcie się mojej koleżanki córcia pierwszego ząbala dostała po skończeniu 10 msc...no i minęły już ponad dwa tygodnie i drugiego nie widać :)

No to podwójne gratulacje! że obyło się bez tej bolesnej strony ząbkowania...

My cierpliwie czekamy...​

reklama
Gratulacje wszystkich zabków, szczególnie tych wyczekanych. czekamy na Zabki leniuszków ;-)
My mamy drugiego ząbka i tak nam sie złożyło, ze jako nieliczni jestesmy bez smoka, a ząbki mamy krzywe - ułozyły się w literkę V :-D
Bylismy teraz na imprezie rodzinnej i wujek pyta sie czy dostałam sukienkę za ząbka, a ja że pierścionek. Wujek powiedział, ze to sie nie liczy i nakazał mojemu M zakup sukienki :-D

Do góry