reklama
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Fantazja-co do zdjecia Misi to podpisuje sie pod kometarzami dziewczyn.
Pirzonek-Krzys tez boski
My tez musimy strzelic fotke tych naszych perelek to wkleimy.Tylko ciezko bedzie to uchwycic,bo Amelka to nie lubi pozowac tylko z zaskoczenia.
Jutro przeprowadze akcje pod pseudonimem "Pokaż Ząb"
Pirzonek-Krzys tez boski
My tez musimy strzelic fotke tych naszych perelek to wkleimy.Tylko ciezko bedzie to uchwycic,bo Amelka to nie lubi pozowac tylko z zaskoczenia.
Jutro przeprowadze akcje pod pseudonimem "Pokaż Ząb"
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
No a u nas w koncu przebily sie obie gorne jedynki do konca.Amelka dokladnie jeszcze nie wie po co to jest ale Wie ze to cos nowego i wyprobowuje co z tym mozna zrobic.Caly dzien dzisiaj tak glosno zgrzytala ząbkami ze mnie ciarki po calym ciele przechodzily.
A wogole to co do ząbkow mam pytanie.Na herbatkach hipp i bobovity ktore jej podaje(tzn porbuje ale slabo wychodzi)jest napisane ze trza zadbac o higiene jamy ustnej juz od pojawienia sie pierwszego ząbka.No i moje pytanie:Czy wy cos robicie czy stosujecie?Bo moze sa jakies żele czy inne cuda na kiju a ja o tym nie wiem.No bo nie slyszalam zeby takim maluszkom szorowac perelki.Hmmmmm...........
A wogole to co do ząbkow mam pytanie.Na herbatkach hipp i bobovity ktore jej podaje(tzn porbuje ale slabo wychodzi)jest napisane ze trza zadbac o higiene jamy ustnej juz od pojawienia sie pierwszego ząbka.No i moje pytanie:Czy wy cos robicie czy stosujecie?Bo moze sa jakies żele czy inne cuda na kiju a ja o tym nie wiem.No bo nie slyszalam zeby takim maluszkom szorowac perelki.Hmmmmm...........
reklama
Podziel się: