reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

reklama
Karolka w końcu zaliczyła pierwszego zuba - w Walentynki, na wyjeździe (yes, yes, yes;-)). Nawet nie myślałam, że to może sprawić "staruchom" tyle radości - ja skakałam do góry prawie a M. też miał rogala na buzi :-D:-D:-D:-D:-D.
Teraz czekamy na drugą dolną jedynkę, objawy wychodzenia jej niestety są dość widoczne i do odczucia :-:)wściekła/y:

gratulacje dla wszyskich maluchów z nowymi ząbkami:-D
dla szczęśliwych rodziców oczywiście też:tak:

Mój Staś postanowił pozostać przy dwóch jedynkach.
Pozostałych ząbków ni widu ni słychu:confused:

reklama
A Amelka ma juz 2 perelki na dole i chyba teraz gorne ida bo tak powiedzial pediatra.Z reszta tak podejrzewam po jej slinotokach ogromniastych.Ostatnio ugryzla sie w paluszek ale zanim zaczela plakac minela jakas minuta.Chyba musiala to sobie najpierw przemyslec czy bolalo czy nie.Ząbki juz sa a my dopiero na etapie deserkow owocowych.Jak narazie to sluza do gryzienia mamy i paluszkow.

Do góry