reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbkowanie

Gratulacje dla wszystkich nowych Mamuś Zęboludów.

Iszatr - dla Ciebie podwójne z racji podwójnego prezentu - niektórzy to mają farta.:dry::-D Ja dostałam mak - przy najbliższej okazji dostanę figę to będę mieć komplet.:angry::baffled:
Piszesz, że u Was ząbki w V, a u nas górne zębole Magdy są rozstawione kilometry od siebie.:szok: Podobno ludzie z przerwą między górnymi jedynkami mają straszne powodzenie (choć mnie się to nigdy nie podobało), ale jej między zębami - i to i jedynkami i dwójkami to tramwaj może przejechać. Mam nadzieję że to się zmieni....:happy2:

reklama
A ja tam czekam...i obojętne mi co sukienka, spodnie czy bluzka...może być nawet kwiatek..oby był symboliczny podarek ;) W końcu drugi raz Jakubek nie będzie mial pierwszego ząbka.
A teraz zbliżenie paszczy mojego misiulka :) Ja się zawsze zastanawialam jakie dziąsełka mają być...no i mam :) Ząbek jest...napewno zobaczycie...a z drugiej strony..pewnie niedługo też będzie :) Bo już taaakie dziąsełka na zabka...
1006334ge1.jpg

Martaja śliczny ząbek :-).
Nam pediatra dziś powiedziala ze widać rozpulchnione dziąsełko i sporo zabków za nimi, nie wiem gdzie ona je tam widzi, ale skoro tak powiedziala to pozostaje mi cierpliwie czekać, ona zna się lepiej. W sumie nie obraziłabym się gdyby wyszło kilka na raz, tyle narzekam że jeszcze rzadnego ząbka nie ma to może moja cierpliwośc zostanie wynagrodzona z nawiazką ;-).

Kotek gratulujemy!! Już się przebiły??
U nas zębala już widać ładnie!! A i pewnie niedługo druga jedyneczka będzie bo już dziąsełko bardzo opuchnięte :)

Kotek, gratulacje dla Laury.
Toska, mnie też się podoba, tylko co z tego, jak nic nie dostałam???:-(

A przy okazji zgłaszam pojawienie się dolnych dwójeczek. Razem mamy już 8 zęboli.:tak:. I wszystkie z wyjątkiem pierwszych dolnych jedynek przyszły prawie niezauważalnie. Jedyny objaw to zielona kupa.:-D

reklama
Do góry